首页
登录
职称英语
Brent Madoo still remembers the question that got him into college. He was i
Brent Madoo still remembers the question that got him into college. He was i
游客
2023-07-23
60
管理
问题
Brent Madoo still remembers the question that got him into college. He was in a workshop with eight other New York City students. Adults were there, too, watching the group and their interactions. "Should schools use race as a factor in admissions?" one of them asked. Madoo had 30 seconds to【S1】______He said yes--it was worth any potential harm to encourage diversity. "When everyone in the workshop started yelling at me, I thought I had blown the entire thing and failed the【S2】______".
It【S3】______out that the answer didn’t really matter. What the adults were looking for was how Madoo and the others【S4】______their answers and【S5】______disputes. Later, Madoo learned that it was his persistence and diplomacy that made him stand out--and earned him a full-time study in Dickinson College.
Madoo was one of thousands of New York City high school seniors who【S6】______each year for scholarships through the Posse Foundation, an organization that helps inner-city kids get into elite colleges. In the past 14 years, 1,228 students have made it through the exhaustive three-month selection process and gone on to receive full-tuition scholarships from 23 different colleges.
The foundation, funded by a variety of groups,【S7】______to identify top students from high schools in poor urban areas that recruiters(招生人员)from elite colleges【S8】______to neglect. The foundation puts candidates through its "dynamic assessment process," a series of group workshops, interviews, and evaluations【S9】______to check out leadership, critical thinking, and problem-solving skills. Only a few make it to the final round, where admissions officers select students, relying on the foundation to find kids who may not stand out on traditional measures like grades and standardized test【S10】______.
A. scores B. ideas C. answer D. turned E. enlarged
F. brought G. test H. competed I. handled J. explained
K. ambition L. aims M. intended N. tend O. create [br] 【S4】
选项
答案
J
解析
根据上下文意思及动宾搭配,J为正确选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2863561.html
相关试题推荐
There’snoquestionthattheEarthisgettinghotter.Therealquestionsare
There’snoquestionthattheEarthisgettinghotter.Therealquestionsare
There’snoquestionthattheEarthisgettinghotter.Therealquestionsare
There’snoquestionthattheEarthisgettinghotter.Therealquestionsare
There’snoquestionthattheEarthisgettinghotter.Therealquestionsare
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
BrentMadoostillremembersthequestionthatgothimintocollege.Hewasi
BrentMadoostillremembersthequestionthatgothimintocollege.Hewasi
BrentMadoostillremembersthequestionthatgothimintocollege.Hewasi
随机试题
Thewayweseethingsismorecomplicated(复杂的)thanweimagine.Oureyesgi
Iwouldratheryou(come)______yesterday.hadcome本题考查虚拟语气。wouldrather跟从句,表示主语
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,
Psychologicallytherearetwodangerstobeguardedagainstinoldage.One
下列分子中,键角最大的是()。A. B. C. D.
李某、男、48岁,中上腹疼多年,一周来疼痛加重,剧烈疼痛2小时。餐后4小时。腹平
以脐为标志,脐中即为神阙穴,属于何种腧穴定位法A.活动标志定位法 B.固定标志
保证的方式有()。 A.连带保证B.共有责任C.一般保证D.特别保证
加涅认为,心智技能与学习策略都属于( )的范畴A.感性知识 B.理性知识
居住拥挤有害健康,也容易造成疾病传播。因此,居室容积是评价住宅居室卫生规模的重要
最新回复
(
0
)