首页
登录
职称英语
[originaltext] Six times defending Tour de France Winner Lance Armstrong in
[originaltext] Six times defending Tour de France Winner Lance Armstrong in
游客
2023-07-23
80
管理
问题
Six times defending Tour de France Winner Lance Armstrong in the United States has hinted that he would retire from cycling at the end of this season.
The 33-year-old cancer survivor will be going for a record of seven victories in cycling major event this year. But in an interview with a London newspaper, Armstrong says a loss in the Tour de France might spark thoughts of retirement. Though he says he could not imagine being retired 12 months from now. He also says this could be his last year. Armstrong believes he could react to a loss in one or two different ways, as knowing he has passed his best time that it’ s time for him to retire or that he has to try to win again.
But the American cycling star makes no secret of the fact that he does not think there’ s a more difficult sporting event anywhere than riding in the Tour de France. Armstrong compares it to a Marathon and Fl Race combined, haying it is dangerous and calling it three weeks of agony.
选项
A、This year.
B、This season.
C、A year later.
D、At the end of this year.
答案
C
解析
推理题。浏览选项可知,本题问的是某事发生在“什么时候”,听新闻时要抓住时间中心词语。原文有两处提到Armstrong退役的可能时间。一处在录音第一句话:“he would retire from cycling at the end of this season”,据此可推断出Armstrong想在本赛季结束后退役,而不是“今年年底”,所以D不正确;另一处在录音中间谈到接受伦敦一家媒体采访时提到的“Though he says be could not imagine being retired 12 months from now”,12个月之后,就是一年之后,也就是本赛季结束之后。所以答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2861164.html
相关试题推荐
[originaltext]Sometimeswesaythatsomeoneweknowis"asquarepeginar
[originaltext]Sometimeswesaythatsomeoneweknowis"asquarepeginar
[originaltext]W:Oh,James,forPete’ssake,you’vearrived!Theclasspresenta
[originaltext]W:Oh,James,forPete’ssake,you’vearrived!Theclasspresenta
[originaltext]Oneday,apoorboywhowastryingtopayhiswaythroughsch
[originaltext]Oneday,apoorboywhowastryingtopayhiswaythroughsch
[originaltext]M:Whatareyoudoinghere,Mary?Whyareyoustandinghere?It’s
[originaltext]M:IfIwereyou,I’dliveinthecityinsteadofgoingtoworkb
[originaltext]M:IfIwereyou,I’dliveinthecityinsteadofgoingtoworkb
[originaltext]M:IfIwereyou,I’dliveinthecityinsteadofgoingtoworkb
随机试题
Itis(possible)______tofinishthedifficulttaskinsuchashortperiodofti
Nomatterhowmanytimesyouhaveseenimagesofthegoldenmaskofboyking
It’sclearthatsocialmedialikeTwitterandFacebookarechangingtheway
作为第二信使参与细胞信号转导的是()。A.cATP B.cADP C.cG
患者,男性,50岁。无吸烟史,既往体健,因发热、咳嗽、胸痛7天就诊,咳少量黄白色
()是基金管理人违反相关法律法规和公司内部规章,违反公平交易原则,利用不同身份
建设单位应当将大型的人员密集场所和其他特殊建筑工程的消防设计文件报送公安机关消防
有10道是非题,要从统计上(99%的把握)判断一个被试是否因猜测因素答对,他至少
在量刑上,“洗钱罪”属于()。A.金融诈骗罪 B.破坏金融管理秩序罪 C.
心理健康标准不包括A.行为和生活方式健康 B.身体健康 C.情绪乐观稳定
最新回复
(
0
)