首页
登录
职称英语
[originaltext] Good morning, students, and welcome to the university. I’d li
[originaltext] Good morning, students, and welcome to the university. I’d li
游客
2023-07-19
89
管理
问题
Good morning, students, and welcome to the university. I’d like to begin with some information about graduate student housing, and then I’ll turn this session over to Dr. Paulson, who will explain some of the financial support services we offer to graduate students.
First of all, I hope you have a smooth time getting settled here. I know that finding housing is often difficult. So let me give you some information that might help you. I know that several of you have already moved into our new graduate student unit. It’s located on the west side of the campus. In this building, four students share dining and living rooms, kitchen, two bathrooms, and four single bedrooms. We do have a few more empty rooms, so if you’re interested in moving in, let me know right away.
If you haven’t visited the family student housing complex, be sure to go take a look at it. This small community has two-bedroom unfurnished apartments. They’re on the south side of campus, near the downtown bus stop. Unfortunately, all apartments are full now, and we have a waiting list for next year. Come see me if you want to add your name to the list. You should apply as soon as possible for next year.
If you want to live off campus and are still looking for a house, be sure to check out the Off-campus Housing Office. You’ll find a lot of rentals listed there.
Now let me turn this over to Dr. Paulson. He will explain some things about the financial aid program.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. Who is the most likely speaker of this talk?
33. If you want to move into the family student housing, what should you do?
34. What will the Off-campus Housing Office do for you?
35. What will the listeners be doing next?
选项
A、Dr. Paulson.
B、A dormitory attendant.
C、A financial consultant.
D、A housing coordinator.
答案
D
解析
选项表明,本题考查人物身份。由短文中提到I’d like to begin with some information about graduate student housing以及if you’re interested in moving in,let me know right away可推断出,讲话人是一位学生住房协调者,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2850919.html
相关试题推荐
Quizzesaregiveneveryotherweektomakesurethatthestudents______keeping
______studentsatcollegewanttogetadegree.A、ThemostB、MostofC、MostD、Th
WhydidAlexfailtoreceivethewarmresponsehehadhopedfor?[originaltext]
WhatdoesTomthinkabouthiringababy-sitter?[originaltext]BarbaraSander
WhatdoesBarbara’shusbandsuggestshedoifshewantstowork?[originaltext]
WhatwasBarbara’sprofessionbeforeshehadchildren?[originaltext]Barbara
Whatshouldyoudoifyoumakeacomplaintbyletter?[originaltext]Theway
Wheredidthemangethisfirstjobaftergraduation?[originaltext]W:Whatsort
Whatdoesthemanthinkisthehardestpartofhisjob?[originaltext]W:Whatso
[originaltext]W:Justimagine!Wehavetofinishreading300pagesbeforeMonda
随机试题
[originaltext]Thesetimedepositsearnhigherinterestrates,whichmaybefixe
What’sthenewsitemmainlyabout?[br][originaltext](2)Amedicalstudyi
我们的新产品非常受欢迎,对此我们感到十分自豪。Ournewproductsarewellreceived,whichwefeelverypr
Completethetablebelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.[img]201
Whatdoesthearticletellusabout?[br]Whatistheroleoftheangleofattac
王某2018年1月1日入职某运输公司,劳动合同每年一签。2020年1月1日,公司
电话督查适用于()的督查事项。A.内容比较重要 B.情况比较紧急 C.内容
下述有关全麻药与神经递质关系的描述哪些是正确的()A.吸入全麻药可降低乙酰胆
西咪替丁的作用是A.抑制胃黏液分泌 B.抑制迷走神经 C.抑制前列腺素分泌
配送的作用可以从供需两方面来看。从需方的角度看,配送的作用主要是()。A:有利于
最新回复
(
0
)