首页
登录
职称英语
What does Tom think about hiring a baby-sitter? [originaltext] Barbara Sander
What does Tom think about hiring a baby-sitter? [originaltext] Barbara Sander
游客
2023-07-21
101
管理
问题
What does Tom think about hiring a baby-sitter?
Barbara Sanders is a wife and the mother of two children, ages 2 and 4. Her husband, Tom, is an engineer and makes an excellent salary. Before Barbara had children, she worked as an architect for the government, designing government housing. She quitted her job when she became pregnant, but is now interested in returning to work. She’s been offered an excellent job with the government. Her husband feels it’s unnecessary for her to work since the family does not need the added income. He also thinks that a woman should stay home with her children. If Barbara feels the need to do socially important work, he thinks that she should do volunteer work one or two days a week. Barbara, on the other hand, has missed the excitement of her profession and does not feel she would be satisfied doing volunteer work. She would also like to have her own income, so she does not have to ask her husband for money whenever she wants to buy something. She does not think it’s necessary to stay home every day with the children and she knows a very reliable babysitter who’s willing to come to her house. Tom does not think a baby-sitter can replace a mother and thinks it’s a bad idea for the children to spend so much time with someone who’s not part of the family.
选项
A、Few baby-sitters can be considered trustworthy.
B、It will add to the family’s financial burden.
C、A baby-sitter is no replacement for a mother.
D、The children won’t get along with a baby-sitter.
答案
C
解析
本题询问Tom对雇保姆的观点。文中最后一句提到了Tom对baby-sitter的态度,他认为保姆并不能取代母亲在家庭中的位置。这和选项c相符。选项A说保姆并不被信赖;B说雇保姆会加重经济负担; D说孩子们不能和保姆相处得好,这些文中都没有提及。因此正确答案是C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2855699.html
相关试题推荐
[originaltext]MostyoungmarriedcouplesintheUnitedStatessharetheird
[originaltext]MostyoungmarriedcouplesintheUnitedStatessharetheird
[originaltext]MostyoungmarriedcouplesintheUnitedStatessharetheird
[originaltext]Nowadays,thereisagrowingawarenessoftheproblemofara
[originaltext]Nowadays,thereisagrowingawarenessoftheproblemofara
[originaltext]M:Pardonme,madam,butcanyoutellmewhereIcanfindthelin
[originaltext]M:Pardonme,madam,butcanyoutellmewhereIcanfindthelin
[originaltext]W:Well,Jack,IwouldofferyouanotherdrinkbutIhaveguests
[originaltext]W:Well,Jack,IwouldofferyouanotherdrinkbutIhaveguests
[originaltext]W:Well,Jack,IwouldofferyouanotherdrinkbutIhaveguests
随机试题
[img]2010q3/ebecfrm_ebfrreadmsdxw_0114_108[/img][br]Computersalesfellduring
Throughouthistorymanhashadtoacceptthefactthatalllivingthingsmust
Thislineofinquirydidnotbeginuntilearlierthismonth--moretitanthree
Hostelbuildingsvaryfromcottagetocastle.Mosthavebeenadaptedtohost
Inthe1960sand1970s,classicsocialpsychologicalstudieswereconducted
患者男性,64岁。因呕血、黑便2小时入院。既往有慢性乙型肝炎10余年。入院查AL
黄病毒属致人疾病的病毒不包括下列哪一种()A.汉坦病毒B.日本脑炎病毒C.黄热
根据案例材料,回答题 求助者一般资料:雯雯,女孩,15岁,初三学生。 案例介
通过财政分配活动刺激社会总需求的财政政策称为()。A.紧缩性财政政策 B.扩
下列各项中,影响利润表中“营业利润”项目的是()。A.税收罚款支出 B.当期
最新回复
(
0
)