首页
登录
职称英语
[originaltext]Winter weather has arrived in northern areas of the world. In muc
[originaltext]Winter weather has arrived in northern areas of the world. In muc
游客
2023-07-18
59
管理
问题
Winter weather has arrived in northern areas of the world. In much of the United States, winter means the return of mow. Snow is a subject of great interest to weather experts. Experts sometimes have difficulty estimating where, when or how much snow will fall.
Snow is a form of frozen water. It contains many groups of tiny ice particles, called snow crystals. These crystals grow from water panicles in cold clouds. They usually grow around a piece of dust. All snow crystals have six sides, but they grow in different shapes. The shape depends mainly on the temperature and water levels in the air. The shape of a snow crystal may change from one form to another as the crystal passes through levels of air with different temperatures. When melting snow crystals or raindrops fall through very cold air, they freeze to form mall particles of ice, called sleet.
When snow crystals stick together, they produce snowflakes. Snowflakes come in different sizes. As many as 100 crystals may join together to form a snowflake larger than two-and-one-half centimeters. Snow contains much less water than rain. About 15 centimeters of wet snow has as much water as 2.5 centimeters of rain. Each year, the continental United States has an average of 100 snow storms. An average storm produces snow for two to five days. Almost every part of the country has received snowfall at one time or another. Even parts of southern Florida have reported a few snowflakes.
Why are weather experts greatly interested in snow?
选项
A、Because the shape of snow crystal(晶体) is still a mystery for experts.
B、Because the snowfall is a blessing for human beings.
C、Because experts have different ideas about the formation of snowflakes.
D、Because it is not easy to judge the time or place of snowfall.
答案
D
解析
本题问“为什么气象专家对‘雪’有看浓厚的兴趣?”短文开始便提到,Snow is a subject of great interest to weather experts. Experts sometimes have difficulty estimating where,when or how much snow will fall.由此可见,气象专家对雪感兴趣是因为有的时候很难估计出何时、何地会下雪以及降雪量。据此可以断定[D]“因为判断降雪的时间和地点不是一件容易的事”正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2847319.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B10】[originaltext]TheyoungmanwasaFrenchnobleman,thesono
【B1】[br]【B9】[originaltext]TheyoungmanwasaFrenchnobleman,thesonof
【B1】[br]【B8】[originaltext]TheyoungmanwasaFrenchnobleman,thesonof
【B1】[br]【B6】[originaltext]TheyoungmanwasaFrenchnobleman,thesonof
【B1】[br]【B4】[originaltext]TheyoungmanwasaFrenchnobleman,thesonof
[originaltext]AmyJohnsonwasaveryambitiousandenergeticperson.Shestudie
[originaltext]AmyJohnsonwasaveryambitiousandenergeticperson.Shestudie
[originaltext]AmyJohnsonwasaveryambitiousandenergeticperson.Shestudie
[originaltext]AmyJohnsonwasaveryambitiousandenergeticperson.Shestudie
[originaltext]Thewaterclockwasanancientclock.Itcouldbeusedonclo
随机试题
[originaltext]SpeakingattheBritishScienceFestivalonTuesday,ProfKel
1997年2月24日我们代表团下榻日月潭中信大饭店,送走了最后一批客人,已是次日凌晨3点了。我躺在床上久久不能人睡,披衣走到窗前,往外看去,只见四周峰峦
Ayoungwomanwasdrivingthroughthelonelycountryside.Itwasdarkandrai
建筑起重机械安装完毕后,经安装单位自检验收合格,向使用单位出具安装验收合格证明后
混凝土细骨料筛分试验的原始记录如下,请回答下列有关问题。(4)通过本次筛分试验,
肾病综合征对激素治疗的反应性: A.肾病综合征对激素敏感 B.肾病综合征对激
企业年金的资金来源比较少,一般是由()组成。A.企业缴费 B.员工个人
按照《中华人民共和国银行业监督管理法》的规定,对发生风险的银行业金融机构进行处置
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
下列关于岩石物理性质的说法,正确的有()。A.砂岩通常具有较大的孔隙率 B.岩
最新回复
(
0
)