首页
登录
职称英语
[originaltext] The British Isles can be divided into two, not only because o
[originaltext] The British Isles can be divided into two, not only because o
游客
2023-07-10
82
管理
问题
The British Isles can be divided into two, not only because of its geography but also because of its climate and agriculture.(32)If you draw a line from about the Bristol Channel to the Wash .then to the south of this line there are mainly low lands and hills, and to the north there are higher lands and mountains. This includes the Pennines, which is a range of mountains that runs north to south, and is known as the backbone of England. It is wetter in the north because of the higher land, and drier and sunnier in the south. This has an effect on the agriculture, of course. To the north there are sheep and cows because the grass grows so well, and(33)to the south there are arable farms growing crops and cereal.
The South West of England is famous for its beautiful countryside and dramatic coastline. One particular area of natural beauty is Dartmoor, which is inhabited by wild ponies. The countryside in the South East is more gentle, and there is a lot of fruit-growing.(34)It is also the most heavily populated part of Britain. Wales is characterized by its mountains in the north and its valleys in the south. Scotland is famous for its lakes, of course, known as lochs. The moors and mountains are beautiful and empty.(35)Ireland is famed for its rains and its rich green grass, its romance and its mists.
32. Q: Which line divides the British Isles into two geographically?
33. Q: What do we learn about the South in agriculture?
34. Q: Which part of Britain is most heavily populated?
35. Q: What is Ireland famous for?
选项
A、The north part of England.
B、South West of England.
C、South East of England.
D、Wales and Scotland.
答案
C
解析
本题考查细节把握,文中指出,东南部的乡间更加温和,种植大量水果,同时这里也是英国人口最密集的地区,故选C)项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2825191.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Howoftendidyouphonehome?M:Iusedtophonehomeonceaw
[originaltext]W:Howoftendidyouphonehome?M:Iusedtophonehomeonceaw
[originaltext]W:Howoftendidyouphonehome?M:Iusedtophonehomeonceaw
[originaltext]Let’sturnourfocusnowtoadvertising.Weallknowwhatan
[originaltext]CarrVanAnda,managingeditoroftheNewYorkTimes,believe
[originaltext]CarrVanAnda,managingeditoroftheNewYorkTimes,believe
[originaltext]Thedoghasalwaysbeenconsideredman’sbestfriend.Always
[originaltext]Thedoghasalwaysbeenconsideredman’sbestfriend.Always
[originaltext]W:(22)WorldSummerCampus.Cristinaspeaking.M:(23)Hello,I’mc
[originaltext]W:(22)WorldSummerCampus.Cristinaspeaking.M:(23)Hello,I’mc
随机试题
Shefeltabitoffcolor,butshe’smuchbetternow.Theunderlinedpartmeans__
[originaltext]Hello,everyone!ThankyOuforcomingtothismeeting.(15)Sin
DevelopinganAdvertisingCampaignGenerallyspeakin
RodneyMace,35,ismarriedwithtwoyoungchildren,andisapart-timetea
针对政府资助大学的特定用途基金的遵循性审计的目标由以下哪项决定?A.符合公认会计
A.潜溶剂B.助悬剂C.防腐剂D.助溶剂E.增溶剂表面活性剂在水溶液中的浓度达到
Hedemolishedmyargumentinminutes.A:d
老王由于工作失误,被老板辞退,在家无所事事。他有一个正在上高中的儿子,目前家中所
在培训后。AA公司为了了解培训的情况及受训者对培训的感受,要求人力资源部对测评进
t检验结果,t=-1.2,a=0.05,则A.计算有错误,t值不可能为负 B.
最新回复
(
0
)