首页
登录
职称英语
[originaltext] Bows and arrows, are one of man’s oldest weapons. They gave e
[originaltext] Bows and arrows, are one of man’s oldest weapons. They gave e
游客
2023-07-07
69
管理
问题
Bows and arrows, are one of man’s oldest weapons. They gave early man an effective weapon to kill his enemies. The ordinary bow or short bow was used by nearly all early people.[19]This bow had limited power and a short range. However, man overcame these faults by learning to track his targets at close range.[20]The long bow was most likely discovered when someone found out that a five-foot piece of wood made a better bow than a three-foot piece. Hundreds of thousands of these bows were made and used for three hundred years. However, not one is known to survive today. We believe that a force of about one hundred pounds was needed to pull the string all the way back on a long bow. For a long time the bow was just a bent stick and string. In fact, more changes have taken place in a bow in the last 25 years than in the last 7 centuries.[21]Today’s bow is forceful. It is as exact as a gun. In addition, it requires little strength to draw the string. Modern bows also have precise aiming devices. In indoor contests, perfect scores from 40 yards are common. The invention of the bow itself ranks with discovery of fire and the wheel. It was a great step forward for man.
19. Why did man have to track his targets at close range when using a short bow?
20. What does the passage tell us about the long bow?
21. What do we know about modern bows?
选项
A、It went out of use 300 years ago.
B、It was invented after the short bow.
C、It was discovered before fire and the wheel.
D、It is still in use today.
答案
B
解析
题干问关于长弓,讲话者告诉了我们什么信息。短文提到,长弓被发明最有可能是因为某个人发现5英尺长的木条比3英尺长的能做出更好的弓,类似的弓箭大约被制造了几十万把,使用了300年,但是现在一把都不存在了。可见长弓的发明在短弓之后,B项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2817514.html
相关试题推荐
[originaltext]Thetouristindustrydiffersfrommanyothersinthatitempl
[originaltext]Areyousometimesalittletiredandsleepyintheearlyafte
[originaltext]W:Hi,Jack.Howwasthecampinglastweek?M:Oh,itwashorribl
[originaltext]W:Hi,Jack.Howwasthecampinglastweek?M:Oh,itwashorribl
[originaltext]W:Hi,Jack.Howwasthecampinglastweek?M:Oh,itwashorribl
[originaltext]M:Comeon,Judy,howarewegoingtoconvinceeverybodythatmy
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
[originaltext]M:You’renotlookingverycheerful.What’sthematterwithyou?
随机试题
SunburstHotelLocation:OnWaikikiBeachfacing
Aftervaccinesandbednets,couldthehumblecookingstovebethenextbig
A.instructionsB.hesitationC.faintedD.urgentE.instructF.relief
Peoplecouldeatmorecocoa-richproductssuchasdarkchocolatebutnotdri
某工程,监理合同履行过程中,发生如下事件: 事件1:总监理工程师对部分监理
塔式起重机的()等主要结构件应设有可追溯制造日期的永久性标志。A.标准节、臂架
A.如上图所示 B.如上图所示 C.如上图所示 D.如上图所示
隔离开关导电部分触头、触指(包括滑动触指)、压紧弹簧应(),导电臂(管)无损伤、
(2018年真题)下列因素中,属于确定项目建设规模时应考虑的主要因素有( )。A
关于矩阵式组织结构优点的说法,错误的是()。A.团队工作目标明确 B.项目管理
最新回复
(
0
)