首页
登录
职称英语
[originaltext] There is a growing realization in the United States that exce
[originaltext] There is a growing realization in the United States that exce
游客
2023-07-05
114
管理
问题
There is a growing realization in the United States that excessive work demands interferes with physical and mental health, personal happiness, or intimate and social relationships. For example, your vacations might be spent worrying about what’s going on back at work. If you’re married, your spouse complains that you spend too much time at the office and not enough with your family. If you’re single, chances are you really don’t have time for a social life. Many people have been rebelling against the work ethic, (2) claiming that when a job is so important, personal relationships suffer and relaxation becomes secondary. Consequently there has been a shift in values, with more emphasis being given to personal relationships and no work activities. Leisure time provides opportunities to find personal satisfaction and freedom from the routine of work. Increased leisure time in the United States has not changed the idea that work and play are distinct activities. This distinction is clear-cut; there are “work-hour” and “after-work-hour”. There is belief that it is desirable to work hard and play hard and undesirable to combine the two. In many offices, stores, and factories socializing among employees is discouraged. (3)An employee under pressure at work often cannot afford to respond to social calls and visits. However, the amount of personal contact mainly depends on the nature of the work. There may be more social interaction between teachers in a school than between scientists doing independent research. Nevertheless, work and play are usually perceived and maintained as separate activities.
1. What is the result of excessive work demands?
2. In order to rebel against the work ethic, what do many people believe now?
3. What can we say about an employee who is under pressure at work?
选项
A、It is a good relaxation after idling for a long time.
B、It is harmful to the body only.
C、It is beneficial to socialization.
D、It is harmful to the body and mind.
答案
D
解析
事实细节题。文章首句中的“physical and mental”与 D 项中的“body and mind”意思一致, 即, 过度繁重的工作会影响身心的健康。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/2809193.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
Ofthefollowingpoets,______isNOTaromanticpoet.A、WilliamWordsworthB、Geo
RobertBrowningisoftenassociatedwith______.A、streamofconsciousnessB、drama
AfewyearsagoaloneAmericancampaignerwroteabookinwhichhesetout
[originaltext]Themostimportantmessagethathumansdelivertooneanothe
下列质量认证类型中,不以产品为检测对象的是( )A.型式试验 B.供
下列关于乳汁形成与分泌的机制的叙述,错误的是()A.雌激素促进乳腺管发育,
关于征收土地批准权限的规定,表述不正确的是( )。A.基本农田以外的耕地超
操作风险可以分为由人员、系统、流程和外部事件所引发的四类风险,并由此分为七种表现
患者男,7岁。渐进性开口受限2年。检查:右面部丰满,开口度10mm,开口型偏右,
下列关于钢结构工程建设原则说法错误的是()A.满足适用、经济、和耐久性要
最新回复
(
0
)