首页
登录
学历类
Text 3 We tend to think of the decades i
Text 3 We tend to think of the decades i
资格题库
2022-08-02
88
问题
Text 3 We tend to think of the decades immediately following World War II as a time of prosperity and growth,with soldiers returning home by the millions,going off to college on the G.I.Bill and lining up at the marriage bureaus.But when it came to their houses,it was a time of common sense and a belief that less could truly be more.During the Depression and the war,Americans had learned to live with less,and that restraint,in combination with the postwar confidence in the future,made small,efficient housing positively stylish.Economic condition was only a stimulus for the trend toward efficient living.The phrase“less is more”was actually first popularized by a German,the architect Ludwig Mies van der Rohe,who like other people associated with the Bauhaus,a school of design,emigrated to the United States before World War II and took up posts at American architecture schools.These designers came to exert enormous influence on the course of American architecture,but none more so than Mies.Mies's signature phrase means that less decoration,properly organized,has more impact than a lot.Elegance,he believed,did not derive from abundance.Like other modern architects,he employed metal,glass and laminated woodmaterials that we take for granted today but that in the 1940s symbolized the future.Mies's sophisticated presentation masked the fact that the spaces he designed were small and efficient,rather than big and often empty.The apartments in the elegant towers Mies built on Chicago's Lake Shore Drive,for example,were smaller—twobedroom units under 1,000 square feet—than those in their older neighbors along the city's Gold Coast.But they were popular because of their airy glass walls,the views they afforded and the elegance of the buildings'details and proportions,the architectural equivalent of the abstract art so popular at the time.The trend toward“less”was not entirely foreign.In the 1930s Frank Lloyd Wright started building more modest and efficient houses—usually around 1,200 square feet—than the spreading twostory ones he had designed in the 1890s and the early 20th century.The“Case Study Houses”commissioned from talented modern architects by California Arts&Architecture magazine between 1945 and 1962 were yet another homegrown influence on the“less is more”trend.Aesthetic effect came from the landscape,new materials and forthright detailing.In his Case Study House,Ralph Rapson may have mispredicted just how the mechanical revolution would impact everyday life—few American families acquired helicopters,though most eventually got clothes dryers—but his belief that selfsufficiency was both desirable and inevitable was widely shared.What can we learn about the design of the“Case Study House”?A.Mechanical devices were widely used.B.Natural scenes were taken into consideration.C.Details were sacrificed for the overall effect.D.Ecofriendly materials were employed.
选项
A.Mechanical devices were widely used.
B.Natural scenes were taken into consideration.
C.Details were sacrificed for the overall effect.
D.Ecofriendly materials were employed.
答案
B
解析
推理题【命题思路】这是一道封闭式推理题,需要对文章末段的信息进行锁定,从而推理判断得出答案。【直击答案】根据题干信息“the design of”和“Case Study House”定位到末段第二句“Aesthetic effect…detailing.”。意思是“美学效果来自自然景色、新材料的使用以及明了的细节设计”,由此可推断出设计“Case Study House”时考虑到了自然景观,故B项正确。【干扰排除】第三句“In his…everyday life…”提到Ralph Rapson在当时错误预测了机械革命如何给人们日常生活带来影响,但无法得知是否大量应用机械设施,故A项错误。由末段第二句中的“forthright detailing”(明了的细节设计)可知C项“sacrificed(牺牲)for the overall effect”与原文信息相反,故不选。末段第二句中提到了“materials”,但是原文中是“new materials”而非D项中的“Ecofriendly materials”,故D项错误。长难句解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2699837.html
本试题收录于:
英语二研究生题库研究生入学分类
英语二研究生
研究生入学
相关试题推荐
Text3Wetendtothinkofthedecadesi
Text3Wetendtothinkofthedecadesi
Text3Wetendtothinkofthedecadesi
Upuntilafewdecadesago,ourvisions
Upuntilafewdecadesago,ourvisions
Upuntilafewdecadesago,ourvisionso
Foryears,ifnotdecades.banks,postoffi
Foryears,ifnotdecades.banks,postoffi
Foryears,ifnotdecades.banks,postoffi
Foryears,ifnotdecades.banks,postoffi
随机试题
Weliveinasocietyinthereisalotoftalkabout【M1】______
Whenwethinkofgreenbuildings,wetendtothinkofnewones—thekindofh
某出版社推广高校教材时,采取了以下方法:及时向各学校赠送样书、课件光盘和激光笔,
输血引起的非溶血性发热反应的主要治疗方法()A.减慢输血速度 B.给予皮质
买方不需要贷款的存量房交易中,交易资金监管的程序有:①签订资金监管协议;②办理房
某医院有两位等待肾移植的患者,其中一位患者是25岁青年农民,因外伤致双肾破裂。另
下面是一位教师执教《草船借箭》时的一个片段,阅读并回答问题。 师:同学们看过电
ETF份额的申购、赎回应遵循的原则有()。A:申购和赎回均以份额申请 B:申购
Questions71~75refertothefollowing
超额准备金率计算公式中的各项存款不包括下列哪一项?()A:保证金B:活期存款
最新回复
(
0
)