首页
登录
学历类
We can make mistakes at any age.Some mis
We can make mistakes at any age.Some mis
练习题库
2022-08-02
131
问题
We can make mistakes at any age.Some mistakes we make are about money.But most mistakes?are about people."Did Jerry really care when I broke up with Helen?When I got that great job,did Jim really feel good about it,as a friend?Or did he envy my luck?"When we look back,doubts?like these can make us feel bad.But when we look back,it′s too late.Why do we go wrong about our friends or our enemies?Sometimes what people say hides their?real meaning.And if we don′t really listen closely we miss the feeling behind the words.Suppose?someone tells you,"You′re a lucky dog."That′s being friendly.But"lucky dog"?There′s a bit?of envy in those words.Maybe he doesn′t see it himself.But bringing in the"dog"puts you down a?little.What he may be saying is that he doesn′t think you deserve your luck.Just think of all the things you have to be thankful foris another noise that says one thing and?means another.It could mean that the speaker is trying to get you to see your problem as part of your life as a whole.But is be?Wrapped up in this phrase is the thought that your problem isn′t important.It′s telling you to think of all the starving people in the world when you haven′t got a date for Saturday night.How can you tell the real meaning behind someone′s words?One way is to take a good look at?the person talking.Do his words fit the way he looks?Does what he says agree with the tone of?voice?His posture?The look in his eyes?Stop and think.The minute you spend thinking about the?real meaning of what people say to you may save another mistake.The author most probably is a__________.A.teacherB.psychologistC.philosopherD.doctor
选项
A.teacher
B.psychologist
C.philosopher
D.doctor
答案
B
解析
【考情点拨】推理判断题。【应试指导】通过了解文章的意思,我们可以看出作者分析了交际过程的心理因素,并从心理学角度提出建议,以使人们少犯错误=由此可知,作者可能是个心理学家。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2672878.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Wecanmakemistakesatanyage.Somemis
Wecanmakemistakesatanyage.Somemis
Wecanmakemistakesatanyage.Somemis
Wecanmakemistakesatanyage.Somemis
Mistakesdon'tjusthappen;theyoccurf
Mistakesdon′tjusthappen;theyoccurfo
随机试题
Justbeascoolasacucumber.Theunderlinedpartmeans______.A、happyB、calmC、
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,[19]afirefighternamedDonaldH
A.菌状乳头 B.叶状乳头 C.丝状乳头 D.轮廓乳头 E.C和D舌背上
哪一项不是室间隔缺损的并发症()A.心力衰竭 B.肺水肿 C.感染性
有头疽的特征A.初起有多个粟粒状脓头 B.初起光软无头,红肿疼痛,范围6~9c
服用铁剂的注意事项正确的是A:应从小剂量开始 B:在餐前服用 C:可与茶、咖
股票期权计划实施若干年后,一般()年自动结束。A.5 B.7 C.9 D.
某城市商业银行为争揽储户,在存款时以先支付利息等手段来吸引公众存款,这种行为属于
(2016年真题)下列各项中,关于无形资产会计处理表述正确的是( )。A.已确
下列各项中,关于担保的表述中,正确的是()。A.担保合同是被担保合同的从合
最新回复
(
0
)