首页
登录
学历类
We can make mistakes at any age.Some mis
We can make mistakes at any age.Some mis
免费题库
2022-08-02
71
问题
We can make mistakes at any age.Some mistakes we make are about money.But most mistakes?are about people."Did Jerry really care when I broke up with Helen?When I got that great job,did Jim really feel good about it,as a friend?Or did he envy my luck?"When we look back,doubts?like these can make us feel bad.But when we look back,it′s too late.Why do we go wrong about our friends or our enemies?Sometimes what people say hides their?real meaning.And if we don′t really listen closely we miss the feeling behind the words.Suppose?someone tells you,"You′re a lucky dog."That′s being friendly.But"lucky dog"?There′s a bit?of envy in those words.Maybe he doesn′t see it himself.But bringing in the"dog"puts you down a?little.What he may be saying is that he doesn′t think you deserve your luck."Just think of all the things you have to be thankful for"is another noise that says one thing and?means another.It could mean that the speaker is trying to get you to see your problem as part of your life as a whole.But is be?Wrapped up in this phrase is the thought that your problem isn′t important.It′s telling you to think of all the starving people in the world when you haven′t got a date for Saturday night.How can you tell the real meaning behind someone′s words?One way is to take a good look at?the person talking.Do his words fit the way he looks?Does what he says agree with the tone of?voice?His posture?The look in his eyes?Stop and think.The minute you spend thinking about the?real meaning of what people say to you may save another mistake.According to the author′,the reason why we go wrong about our friends is thatA.we fail to listen carefully when they talkB.people tend to be annoyed when we check what they sayC.people usually state one thing but mean anotherD.we tend to doubt What.our friends say
选项
A.we fail to listen carefully when they talk
B.people tend to be annoyed when we check what they say
C.people usually state one thing but mean another
D.we tend to doubt What.our friends say
答案
C
解析
【考情点拨】推理判断题。【应试指导】由第二段第二句及第三段首句可知,有时人们所说的话掩饰了其真实含义,而且言不由衷。故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2672875.html
本试题收录于:
英语专升本题库专升本成考分类
英语专升本
专升本成考
相关试题推荐
Wecanmakemistakesatanyage.Somemis
Wecanmakemistakesatanyage.Somemis
Wecanmakemistakesatanyage.Somemis
Wecanmakemistakesatanyage.Somemis
Mistakesdon'tjusthappen;theyoccurf
Mistakesdon′tjusthappen;theyoccurfo
随机试题
PassageOne[br]Whatdoes"itshiddenimport"inthelastsentencemean?The
[originaltext]W:Hi,Bill,howisitgoing?M:Oh,hi,Jane.I’mOK.Howabout
可以预防下属行为偏差的方法有()。A.科学编写岗位工作说明书,得出工作岗位考
质量为m的质点A以匀速v沿圆周运动,如图10所示。质点由A1开始运动一周后又返回
以下( )不属于证券公司信息报送与披露方面的监管要求。A.信息报送制度 B.
决定心脏病患者是否妊娠,最重要的依据是( )。A.生育史 B.家族史 C.
肺痈溃脓期的治法是A.排脓解毒 B.清肺消痈,软坚散结 C.清肺解毒,化瘀消
(2018年真题)()可以对证券公司的介绍业务活动实行监督管理。A.中国证监会
一种货币的远期汇率低于即期汇率称为()。A.远期升水 B.远期贴水 C.即期
咨询的终极目标与具体目标的关系是()。 (A)从终极目标着眼,从具体目标着手
最新回复
(
0
)