首页
登录
学历类
Eight years ago, officials in Chicago, I
Eight years ago, officials in Chicago, I
资格题库
2022-08-02
49
问题
Eight years ago, officials in Chicago, Illinois, decided to replace the black roof on the city government building with a planted garden. The aim was to reduce energy costs, improve air quality and control the rainwater entering the city’s waste system(系统).Green roofs also help reduce a problem called urban heat islands(城市热岛现象).During hot weather, the building’s root could reach temperatures of up to 76℃. With the garden, the temperature of the root area was reduced by at least 30℃. Workers planted over 150 kinds of plants that could stand bad weather. Now the area is cooler, the building requires less energy to keep cool, and the roof looks nice. Chicago also offers money to help people pay for building their own green roots. About five years ago, officials in Thane, India, decided to reduce the city’s depending on power from coal. The city often experiences lack of power because of the large numbers of people using electricity. Officials decided to save energy by putting water heaters(热水器)powered by the sun on top of the city’s main hospital. The hospital saved thousands of dollars in energy costs each year. Officials then began building this kind of water heater around the city. China has announced plans to build a city called Dongtan. The company designing the city says it will produce its energy from the wind, sun and waste. The aim is for the city to be an example to the rest of China.What problem does Thane have according to the text?( )A. The city doesn’t have enough electricity for its people. B. The city’s main hospital lacks money for energy costs. C. The city needs more water heaters for its people. D. The city needs to control its population growth.
选项
A. The city doesn’t have enough electricity for its people.
B. The city’s main hospital lacks money for energy costs.
C. The city needs more water heaters for its people.
D. The city needs to control its population growth.
答案
A
解析
从文章第二段可知,这个城市经常缺少电,所以选择A,城市没有足够的电。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/xueli/2664770.html
本试题收录于:
高起本和高起专英语题库高起本高起专成考分类
高起本和高起专英语
高起本高起专成考
相关试题推荐
CirqueduSoleilofficialssaidtheirto
Eightyearsago,officialsinChicago,I
Eightyearsago,officialsinChicago,I
Eightyearsago,officialsinChicago,I
Eightyearsago,officialsinChicago,I
随机试题
[originaltext]It’ssunnytoday.Whynotgooutforapicnic?[/originaltext][or
Paintersoftime’Theworld’sfascinationwit
Solvingaproblemcanbebrokendownintoseveralsteps.First,theproblem
Arelationshipwithyourcustomerislikeanyrelationship:It【C1】______time
人们社会化的直接背景是()A.亚社会 B.文化 C.代理人 D.社
A.10 B.12 C.14 D.16
若城市为单水源统一给水系统,24h供水,管网中无调节构筑物,不考虑居住区屋顶水箱
下列物质可用做滤线栅板填充物的是A.钨 B.铝 C.锌 D.铜 E.铁
社会工作者张洁希望了解社会工作的教育方式对其他专业学生社会参与的影响。她让社会学
男性,37岁,急刹车致使方向盘挤压上腹部16小时,上腹部、腰部及右肩疼痛,持续性
最新回复
(
0
)