首页
登录
职称英语
How can a single postage stamp be worth $16,8007 Any mistake made in the
How can a single postage stamp be worth $16,8007 Any mistake made in the
游客
2025-07-31
14
管理
问题
How can a single postage stamp be worth $16,8007
Any mistake made in the printing of a stamp raises its value to stamp collectors. A mistake on one inexpensive postage stamp has made the stamp worth a million and a haft times its original value.
The mistake was made more than a hundred years ago in the British colony of Mauritius, a small island in the Indian Ocean. In 1847 an order for stamps was sent to a London printer - Mauritius was to become the fourth country in the world to issue stamps.
Before the order was filled and delivered, a ball was planned at Mauritius’ Government House, and stamps were needed to send out the invitations. A local printer was instructed to copy the design for the stamps. He accidentally inscribed the words "Post Office" instead of "Post Paid" on the several hundred stamps that he printed.
Today there are only twenty-six of these misprinted stamps left - fourteen One penny Orange-Reds and twelve Two-penny Blues. Be cause of the Two penny Blue’s rareness and age, collectors have paid as much as $16,800 for it.
选项
A、there are few others like it
B、there are no errors on the stamp
C、a mistake is made in the printing
D、both A and C
答案
D
解析
根据全文分析,影响邮票收藏价值的有几个因素:第一,它是否印制有错误(第一段);第二,它的数量多少(最后一句,rareness)。第三,它的历史长短。(最后一句,age),所以A、C都是其中之一,所以选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4184418.html
相关试题推荐
Ireallydon’tunderstandhowJimcouldhavemade______.A、suchbigmistakeB、so
Ifthereisanysinglefactorthatmakessuccessinliving,itistheabilit
NothingwasgoingrightforDr.Turneratthehospital.Hemadeamistakewh
Apostagestamp’svaluetocollectorsisraisedif______.[br]Thecollectors’h
Apostagestamp’svaluetocollectorsisraisedif______.[br]Themistakeonth
Apostagestamp’svaluetocollectorsisraisedif______.[br]In1847mostcoun
Howcanasinglepostagestampbeworth$16,8007Anymistakemadeinthe
【B1】[br]【B20】A、mistakeB、promiseC、answerD、useA如果注意到这里的of是一种特殊用法,表示of前后所提事物是
【B1】[br]【B18】A、discoveryB、mistakeC、decisionD、fortuneBmakeamistake是“犯错误”的
【B1】[br]【B5】A、mistakesB、advanceC、improvementsD、weaknessC
随机试题
[originaltext]W:DrManning,doyouhaveafewminuets.I’dliketoaskyouabo
Americanhighereducationstandsonthebrinkofchaos.Neverhavesomanys
Weakeyesightisatermthatisgenerallyusedtorefertonear-sightedeyes
MassProduction:MethodandImpactP1:EvenwiththeearlysuccessesinEurope,
[originaltext]M:Goodmorning.You’reMs.Clay,right?Dositdown,please.Now
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
A.仅从个人兴趣或追逐个人利益出发选择研究课题是不道德的 B.居里夫人把氯化镭
把下列的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列哪些药材是以动物的脏器入药A.哈蟆油 B.海螵蛸 C.僵蚕 D.鹿鞭
最新回复
(
0
)