首页
登录
职称英语
Some people believe that mental acts such as thinking are not done in the br
Some people believe that mental acts such as thinking are not done in the br
游客
2025-07-30
16
管理
问题
Some people believe that mental acts such as thinking are not done in the brain alone, but that one’s muscles also join them. It may be said that we think with our muscles in somewhat the same way that we listen to music with our bodies.
You surely are not surprised to be told that you usually listen to music not only with your ears but with your whole body. Few people can listen to music that is well-known to them without moving their body or some part of their body. Often when one listens to a concert on the radio, he tries to direct the players even though he knows there is a conductor on the job.
Strange as this act may be, there is a very good reason for it. One cannot get all possible enjoyment from music unless he joins in playing. The listener "feels" himself into the music with more or less pronounced movements of his body. The muscles of the body actually join in the mental act of thinking in the same way, but this joining is less obvious because it is less pronounced.
选项
A、both are entirely mental acts
B、we get the same enjoyment from them
C、both acts are done by the entire body
D、muscles join in both acts
答案
D
解析
文中提到It may be said that we think with our muscles in some- what the same way that we listen to music with our bodies.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4183385.html
相关试题推荐
InonespecialprogrammeinNewYorkState,youngandolderpeople______.[br]T
Youngpeopleandolderpeopledonotalwaysagree.Theysome-timeshavedif
【B1】[br]【B7】A、efficiencyB、energyC、mentalityD、abilityD成功的关键在于好的口头表达能力。
Howfoolishitis______hertobelieve______suchaman’shonesty!A、of...inB、fo
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?[br]Heleftsch
【B1】[br]【B9】A、habitB、booksC、libraryD、peopleB根据全文的中心意思,这里显然要填主题词:books。
【B1】[br]【B6】A、yetB、andC、butD、alsoBcountries,people,theirwaysoflife是并列关系
WhyisKuwaitsorich?[br]HowmanypeoplearethereinKuwaitwhoarenon-Mosl
Thepassageismainlyabout______.[br]Nearly80%ofpeopleover65havesome
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrown-upsandoldpeoplewish
随机试题
TheArtofListeningI.Inthelastlecture,Communicationcompetence:
A(n)______jobisonethatislongandboring.A、dullB、tediousC、tiresomeD、mon
TheU.S.governmentisaskingAmericanstoeatlessandexercisemoreinan
Usingacomputerorsmartphoneatnightcancauseustopileonthepounds,
Howcouldyourneighbourhoodbeimproved? Well,becausethisisanewly-builtr
Didyouknowthatinfantsprefertheirmothers’voicestothatofotherfema
儿茶的来源是()。A.茜草科植物儿茶的带叶嫩枝的干燥煎膏B.茜草科植物儿茶的枝
游离黄酮类化合物中,在水中溶解度最小的是A:二氢黄酮B:黄酮C:异黄酮D:
有一个小孩,在上中学时,父母曾为他选择文学这条路。只上了一学期,老师就在他的评语
为建设美丽中国和环境友好型社会,我国部分城市正在试行生活垃圾分类,下列选项中不属
最新回复
(
0
)