首页
登录
职称英语
Boxing was long viewed sickly. Generally forbidden by law in earlier days, th
Boxing was long viewed sickly. Generally forbidden by law in earlier days, th
游客
2025-07-26
10
管理
问题
Boxing was long viewed sickly. Generally forbidden by law in earlier days, the fighting was usually done with bare fists, and matches often lasted forty or fifty rounds.
In 1882 John L. Sullivan, a fighter of great power, won the world heavyweight championship from Paddy Ryan in a bare fisted battle marked by hitting, scratching, and biting without any rule. Five years later, while fighting Patsy Cardiff at Minneapolis, Sullivan broke his right arm in the third round, but he continued fighting to the sixth round and won.
In1889, Sullivan defeated Jade Kilrain with his bare fists in another championship fight, winning twenty thousand dollars and a diamond prize medal. His admirers talked then of running him for the next governor, but he traveled to Australia for a boxing tour instead, coming back only to lose his title in a twenty-one-round match with a young Californian named James J. Corbett.
"Gentleman James" victory in this match marked a turning point; for it showed scientific boxing was over strength. But Corbett’s title ended in 1897, when another boxer, Bob Fitzsimmons, in less than three seconds, achieved his feats and then Fitzsimmons knocked out an Irishman, won the heavyweight championship of the world, and invented the terrible "solar plexus punch". [br] Sullivan held the world’s heavyweight title for______.
选项
A、twenty-one years
B、only a year
C、five years
D、at least seven years
答案
D
解析
细节题。根据In 1882 John L.Sullivan…和In 1889,Sullivan defeated…可知答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4177696.html
相关试题推荐
Boxingwaslongviewedsickly.Generallyforbiddenbylawinearlierdays,th
Boxingwaslongviewedsickly.Generallyforbiddenbylawinearlierdays,th
Boxingwaslongviewedsickly.Generallyforbiddenbylawinearlierdays,th
KitesinventedinChina2000yearsago.The76.______earlierkiteswere
KitesinventedinChina2000yearsago.The76.______earlierkiteswere
KitesinventedinChina2000yearsago.The76.______earlierkiteswere
KitesinventedinChina2000yearsago.The76.______earlierkiteswere
KitesinventedinChina2000yearsago.The76.______earlierkiteswere
KitesinventedinChina2000yearsago.The76.______earlierkiteswere
Wherehaveyoubeen?We______youbackearlier.A、wereexceptingB、areexcepting
随机试题
[originaltext]Fiveyearsago,someyoungthrill-seekerswentundergroundinLon
Manyofthepeoplewhoappearmostoftenandmostgloriouslyinhistorybook
某交易者预计棉花将因适宜的气候条件而大幅增产,他最有可能进行买入棉花期货合约的交易。()A、正确B、错误B棉花大幅增产,该交易者会担心棉花市场价格下
在混凝土护栏质量检查项目与质量标准中,混凝土护栏块件之间的错位需满足的要求是(
关于鼻出血,哪种说法有误()A.与鼻中隔偏曲无关 B.鼻部炎症
在以财务报告为目的的评估业务中,资产减值测试的评估对象通常是( )。A.以公允价
A.泻肺利水 B.清热解毒,利湿消肿 C.温肾利水 D.疏风利水 E.淡
痔
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
高某打算为孩子准备一笔留学基金,预计在孩子20岁时将积蓄达到30万元。如果通货膨
最新回复
(
0
)