首页
登录
职称英语
Color plays a very important role in selling products. It was not until afte
Color plays a very important role in selling products. It was not until afte
游客
2025-07-25
21
管理
问题
Color plays a very important role in selling products. It was not until after 1950 that much attention was even given to what the container of a product looked like. Most products were packaged in wrappers that were designed to protect and deliver. But that has all changed. These days, impulse purchasing (冲动型购物) makes up almost 75 percent of the consumer spending, and if the package fails to express the right message, it might be left sitting alone on the shelf.
Color is certainly the number one thing when designers settle upon a packaging design. The design teams know that people react differently to different colors furthermore, through a series of testing, certain patterns can be found. Color sends unseen messages to people and most of us react basically the same to some colors. Businessmen use this information to make their product more sellable.
As consumers, if we are aware of the most eye-catching package, we won’t be able to walk past it without taking a hard look at the product itself. After all, that is what we are really purchasing.
So what works best for which products? Does the color yellow sell more burgers? Does red work better for cleaning products? Well, just go and take a good look at the products sold in your nearby department store and see how you and your friends react to different colors of the same product. You will get the idea of colors in the store. [br] How do most people react to certain colors?
选项
A、They will go past it.
B、They will look carefully at the product.
C、They will admire the color.
D、They will like the colors more than product itself.
答案
B
解析
本题考查文中细节。文章第三段“As consumers,if we are aware of the work showing a product in the most eye-catching package,we won’t be able to walk past it without taking a hard look at the product itself”说明 消费者如果看到抢眼的外包装就会停下来认真了解产品本身,说明包装 对产品的促销作用。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4176572.html
相关试题推荐
Whatisconsideredmoreimportantinthedevelopmentofthehuman?[br]Whichof
Whatisconsideredmoreimportantinthedevelopmentofthehuman?[br]Fossils
Morethanoneteacher______toldhimitisimportantthathelearnEnglishwell
【B1】[br]【B16】A、importantB、necessaryC、impossibleD、naturalB
TheErieCanalwasthefirstimportantnationalwaterwaybuiltintheUS.It
Ifyouwishtobecomeabetterreader,herearefourimportantpointstoremembe
Ifyouwishtobecomeabetterreader,herearefourimportantpointstoremembe
Idon’tthinkthereis______inthebookonthedesk.A、somethingimportantB、an
Colorplaysaveryimportantroleinsellingproducts.Itwasnotuntilafte
Colorplaysaveryimportantroleinsellingproducts.Itwasnotuntilafte
随机试题
Mr.Dowsonlived36Mr.Carey’s.Mr.Dowsonwasrich,butrude(粗鲁的).Healwa
PASSAGETWO[br]Whatdoes"prompt"inParagraph6mean?Earlyorquick.考虑到语境,此处
Veryfewpeoplecangetcollegedegreebefore11,butMichaelwasanexcepti
Farewell,Libraries?Amazon,corn’srecentannouncem
Thefrownontheman’sfaceshowedthathewasdispleased.A、lookoffearB、look
Thewomanandthemanareclassmates.[originaltext]M:Hi,Kelly.Wherehaveyou
“俄国古典芭蕾之父”彼季帕为“古典芭蕾”创立了“双人舞”和“性格舞”这两大模式。
下列有关产褥期循环系统改变说法,不正确的是A.血容量增加15%~25% B.产
患者女,67岁。因膝关节骨性关节炎继发较严重膝内翻,拟行膝关节置换术。根据患者情
10张卡片上分别写着从1到10的自然数,小王和小张分别从中抽出两张卡,并计算其中
最新回复
(
0
)