首页
登录
职称英语
Welcome to Adventure-land! Everyone loves Adventure-land. The parks and e
Welcome to Adventure-land! Everyone loves Adventure-land. The parks and e
游客
2025-07-25
18
管理
问题
Welcome to Adventure-land!
Everyone loves Adventure-land. The parks and exhibitions (展览) were built for you to explore, enjoy, and admire their wonders. Every visit will be an unforgettable experience. You will go away enriched, longing to come back. What are you going to do this time?
The Travel Pavilion
Explore places you have never been to before, and experience different ways of life.
Visit the Amazon jungle village, the Turkish market, the Thai floating market, the Berber mountain house and others. Talk to the people there who will tell you about their lives, and things they make. You can try making a carpet, making nets, fishing.
The Future Tower
This exhibition shows how progress will touch our lives. It allows us to look into the future and explore the cities of the next century and the way we’ll be living then. Spend some time in our space station, climb into our simulator(模拟器) for the Journey to Mars!
The Nature Park
This is not really one park but several.
In the Safari Park you can drive among African animals in one of our Range Cruisers; see lions, giraffes (长颈鹿), and elephants in the wild. Move on to the Ocean Park to watch the dolphins and whales. And then there is still the Aviary(鸟舍) to see.
The Pyramid
This is the center of Adventure-land. Run out of film, need some postcards and stamps, or whatever you want to buy? For all these things and many more, visit our underground shopping center. Come here for information and ideas too. [br] Where can you most probably have a chance of seeing fishes?
选项
A、At the Pyramid and the Future Tower.
B、At the Travel Pavilion and the Pyramid.
C、At the Nature Park and the Travel Pavilion.
D、At the Future Tower and the Nature Park.
答案
C
解析
推理判断题。文章对The Travel Pavilion的说明中最后一句中提到了fishing(捕鱼),在对The Nature Park的说明中提到了Ocean Park(海洋公园)及海豚、鲸鱼,由此可以推断出在这两处都应当可以看到鱼类,故答案是[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4176140.html
相关试题推荐
Whenthecitywas______,everyoneknewthattotaldefeatwascertain.A、cutoff
Whodoyouthinkthespeakeris?[br][originaltext]WelcometoYellowstoneNati
Whodoyouthinkthespeakeris?[originaltext]WelcometoYellowstoneNationalP
WhatdidNicholasdoateighteenmonths?[originaltext]Goodmorningandwelcome
Whatdoestheannouncementaskthepeopletodo?A、Gotowelcomeaforeignfriend
【B1】[br]【B20】A、NotallB、NoteveryoneC、PeopleD、EveryoneB
Itispartly______thesummerdayislongerthateveryonecheersup.A、forB、tha
Howlongistheflight?[originaltext]Helloeveryone,thisisthecaptainspeaki
Everyonehasgottwopersonalities—theonethatisshowntotheworldandthe
Everyonehasgottwopersonalities—theonethatisshowntotheworldandthe
随机试题
Oneoftheadvantagesofmostpaidworkisthatitgiveschancesofsuccess
Whenyouhavefinishedwiththatbook,don’tforgettoputitbackonmydesk,_
[originaltext]M:Ilikethegreencoat,butitcoststwiceasmuchasthatblue
Formostofus,thepurposeoftheholidaysistobringpeace,love,andgoo
关于DIC的治疗,下列描述哪一项是最恰当的A.及时纠正酸中毒 B.早期可应用抗
蛛网膜下腔出血最可靠的诊断依据是A.偏瘫 B.一侧动眼神经麻痹 C.头痛和呕
贯彻教育活动的基本矛盾、基本规律是:教育与______发展之间、教育与_____
从其他的市场参与者行为来看,()为套期保值者转移利率风险提供了对手方,增强了市
党的十八大报告进一步充实和完善了我国就业的方针,第一次将()纳入就业方针
什么是水运工程施工监理?对承担水运工程施工监理的单位有什么要求?施工期监理的工程
最新回复
(
0
)