首页
登录
职称英语
Dolphins are interesting animals. Working with them is fun, because you neve
Dolphins are interesting animals. Working with them is fun, because you neve
游客
2025-07-25
20
管理
问题
Dolphins are interesting animals. Working with them is fun, because you never know what they will come up with to surprise you.
Remember when your mom used to cut up your food? Circe, a show dolphin, won’t eat fish unless someone cuts the fins(鱼鳍) off. Diana Reiss, a scientist who worked with Circe, knew that. But one day she forgot.
Reiss was training Circe to "stay at station" in front of her. Every time the dolphin swam off, Reiss gave her a time-out by backing away from the side of the pool and standing at a distance. When Circe stayed, Reiss fed her a piece of fish. But then she gave her a piece with fins by mistake.
Circe looked at Reiss, spat(吐) out the fish, and swam across the pool. She took an upright position in the water and simple "stood" there. Circe was communicating (交流) loud and clear. "I felt as if I had gotten the time-out!" says Reiss.
Another dolphin, Pete, enjoyed his meals of fish served up by his trainer. But a wild bird started to show up at every feeding to steal some of the dolphin’s supper. Pete was definitely not happy about that.
One day when Pete’s trainer gave him frozen fish, Pete let them sink to the bottom of his pool. Between shows he dived down and pushed eight fish up to the surface, and managed to keep all of them afloat. For five minutes, the bird watched anxiously. Finally, the bird
took the bait
. When it did, Pete caught the bird’s feet and pulled it underwater! Then he took care of that little thief. [br] When Circe "stood" there, what message did she try to send to Reiss?
选项
A、I’m punishing you.
B、I don’t like frozen fish.
C、I’m not interested in the game.
D、I know how to stand up in the water.
答案
A
解析
分析推理题。文章提到海豚“stood”是在第四段。首先,短文第二段第二句说明Circe这条海豚不吃有鳍的鱼,而第三段最后一句说明]Reiss给了它一条有鳍的鱼;其次,根据第四段的描述(Circe看了看Reiss,把鱼从嘴里吐了出来,游到池的另一边,身体直立在水中“站”在那里)可以看出,这一连串的动作就是第三段:Reiss训练海豚那个过程的翻版。而后面一句补充说,海豚的意思坚定而清楚,而Reiss觉得自己得到了海豚发出的“停止”指令一样。显然,聪明的海豚是在“惩罚”(punish)Reiss,和表示不满,所以本题应选[A]。其余三项都不合逻辑。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4175520.html
相关试题推荐
Dolphinsareinterestinganimals.Workingwiththemisfun,becauseyouneve
Dolphinsareinterestinganimals.Workingwiththemisfun,becauseyouneve
Dolphinsareinterestinganimals.Workingwiththemisfun,becauseyouneve
ThoughMarycontinuedworking,shekeptlookingattheclock______,thinkingof
Hefailedtheexam,______provedthathehadn’tbeenworkinghardenough.A、that
Ofallthestorieshere,Ilikethisone______It’snotinterestingatall.A、mo
Shecan’thelp______thehousebecauseshe’sbusymakingacake.A、tocleanB、cl
Toddwasworkingathisgasstationatnightwhenheheardovertheradiothata
Toddwasworkingathisgasstationatnightwhenheheardovertheradiothata
Toddwasworkingathisgasstationatnightwhenheheardovertheradiothata
随机试题
Whydon’tyoulookupthewordinthedictionary?____________lookupthewor
InrecentyearsspeculationhasaboundedthatAlbertEinsteincanhavehadAsper
Mr.Mageisalways______onappearinghisviewstheseyears.A、anxiousB、enthusi
Myneighbor______herowndaughterasanexcellentsecretary!A、acquaintedB、intr
SecurityorPrivacy?1.近年来很多公共场合都安装了监控摄像头以保护人们的安全2.摄像头也对人们的隐私造成了一定的影响3.我的观点
现金预算由可供使用现金、现金支出、现金余缺、现金筹措与运用四部分构成。下列项目,
A. B. C. D.
A.为一日常用量 B.不得超过15日用量 C.为一次常用量 D.不得超过7
图示电路中,能够完成加法运算的电路( )。 A.是图(a)和图(b) B.
球形罐整体热处理时应进行柱脚处理,监测柱脚实际位移值,并按计算位移值调整柱脚的
最新回复
(
0
)