首页
登录
职称英语
Jonathan Rivers lived alone in a neat house in Compton Street and worked in L
Jonathan Rivers lived alone in a neat house in Compton Street and worked in L
游客
2025-07-25
20
管理
问题
Jonathan Rivers lived alone in a neat house in Compton Street and worked in London. Like many other single men in their middle age, he was getting rather set in his ways. He looked after the house well and had a beautiful garden. Before he left the house in the morning, he would carefully close all the doors downstairs, open some windows upstairs to let the air in and lock the front door.
One summer evening Jonathan returned home as usual, just at five minutes to seven. When he opened the front gate he immediately noticed something strange. There was a heavy footprint (脚印) in the earth in one of the flower beds. Jonathan was just going to blame the milkman when he noticed that one of the white curtains in the front room downstairs was out of place. Jonathan never left anything out of place.
He walked up to the front door and opened it quietly. He listened carefully for a few moments but could hear nothing. The front-room door was half-open. Jonathan studied it thoughtfully, wondering if he had forgotten to close it that morning. He had never forgotten to do it before. He stepped silently across the hall to the door and looked inside the room. The shadow of a man was clearly reflected on the far wall in the evening sunlight. The man had clearly been standing behind the door since Jonathan’s return. Jonathan immediately locked the door. Then he calmly picked up the telephone in the hall and set about calling the police.
The burglar (盗贼), a tall fellow with a beard, tried to climb through a window to get out but Jonathan had expected that. He attacked him with his umbrella, using it like a sword. Three minutes later the police arrived on the scene. Jonathan was a little annoyed that he had to have dinner later than usual but on the whole he felt quite pleased with himself. [br] We learn from the passage that Jonathan ______.
选项
A、was strong enough to fight the burglar
B、was quite inexperienced in dealing with burglars
C、had a close friend who was a policeman
D、hated his routine to be disturbed by anything unexpected
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4175366.html
相关试题推荐
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinL
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinL
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinL
Afterlosingherjobandhomein1984,LynnCarrwaslivingonthestreetso
Afterlosingherjobandhomein1984,LynnCarrwaslivingonthestreetso
Afterlosingherjobandhomein1984,LynnCarrwaslivingonthestreetso
Nowthatwe’veworkedouttheplan,wemustputitinto______assoonaspossib
Inthedarkstreet,therewasn’tasingleperson______shecouldturnforhelp.
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanage
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanage
随机试题
Thousandsofpeopleturnedoutintothestreetsto______againstthelocalautho
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
POLITICALSYSTEMSOFTHETWENTIETHCENTURY1Monarchyisaformofg
Everyyeartelevisionstationsreceivehundredsofcomplaintsaboutthelou
PASSAGEFOURClaims.从文章第五段第四、五句“Claimsarepaidquicklysovictimscanrecoverfa
A.45 B.46 C.55 D.56
根据下面资料,回答 Readingaloudandsilentread
学校教育是科学知识再生产的最重要途径。
自我意识第二次飞跃的主要表现为()。多选A.十分关心自己的人格特征和情绪特征
甲公司采用备抵法核算应收款项的坏账准备,期末按应收款项余额的5%计提坏账准备,
最新回复
(
0
)