首页
登录
职称英语
Discover News magazine of science developed to the wonders and stories of
Discover News magazine of science developed to the wonders and stories of
游客
2025-07-25
35
管理
问题
Discover
News magazine of science developed to the wonders and stories of modern science, written for the educated general readers. Published by Disney Magazine Publishing Co. and it is a truly delightful family science magazine.
Cover Price: $59.88
Price: $19.95 ($1.66/issue)
You Save: $39.93(67%)
Issues: 12 issues/12 months
Self
Published by Conde Nast Publications Inc. Self is a handbook devoted to women’s overall physical and mental health. Every issue contains usable articles such as Style Lab, in which wearable clothes are mixed and matched on non-models and the Eat-right Road Map, with tips on how to eat properly.
Cover Price: $35.86
Price: $15 ($ 2.5/issue)
You Save: $20.86 (580%)
Issues: 10 issues/12 months
In Style
In Style is a guide to the lives and lifestyles of the world’s famous people. The magazine covers the choices people make about their homes, their clothes and their free-time activities.
Publisher: The Time Inc. Magazine Company
Cover Price: $47.88
Price: $23.88 ($ 2.38/issue)
You Save: $24 (50%)
Issues: 4 issues/12 months
Wired
This magazine is designed for leaders in the field of information engineering including top managers and professionals in the computer, business, design and education industries. Published by Conde Nast Publications Inc. Wired often carries articles on how technology changes people’s lives.
Cover Price: $59.40
Price: $10 ($1/issue)
You Save: $49.40 (83%)
Issues: 6 issues/12 months [br] The purpose of writing these four texts is to ______.
选项
A、introduce the four magazines to new readers
B、show the importance of the four magazines
C、get more readers to subscribe(阅)
D、tell the readers the latest news
答案
C
解析
主旨题。文章介绍了四种杂志的相关情况,如出版商、内容、价格折扣、期数等,而由其中的you指代的是读者这一点可以看出,文章的对象就是想订阅杂志的读者,其目的当然是为了吸引更多读者来订阅(subscribe)这些杂志.因此本题选[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4175356.html
相关试题推荐
DiscoverNewsmagazineofsciencedevelopedtothewondersandstoriesof
Ofallthestorieshere,Ilikethisone______It’snotinterestingatall.A、mo
Noneofthebooksandmagazinescanbe______fromthereadingroom.A、takingawa
Ofallthesciences,onlytwoaresubjectsthathaveadirect(直接的)andnotic
Ofallthesciences,onlytwoaresubjectsthathaveadirect(直接的)andnotic
Ofallthesciences,onlytwoaresubjectsthathaveadirect(直接的)andnotic
AhealthynewborngirlwasdiscoveredinCentralParkyesterdaymorning.The
AhealthynewborngirlwasdiscoveredinCentralParkyesterdaymorning.The
Itwasnot______manycenturieslaterthatthescienceofmap-makingwasplacedo
Anewkindofradarhasbeendevelopedforspaceshiptravelers.Aworkingla
随机试题
Everythingaboutmyfuturewasambiguouslyassumed.Iwouldgetintodebtbygoi
[originaltext]Foryears,childrenintheindustrialareasofEuropeandAme
[originaltext]Interviewer:Mrs..Leech,canyoudescribesomeofthethingsyou
Normally,atthebeginningoftheschoolyear,theStudentsServicesofuni
汉字是记录()的书写符号,是传播中华民族5000年文化的载体。A.语言 B.汉
五脏藏神,肾藏A.魂 B.神 C.意 D.魄 E.志
以下关于债券基金和基金区别的说法错误的是( )。A.单一债券随着到期日的临近,所
下列关于影响期权价格的因素,表述不正确的是()。A.执行时标的资产的价格越高、
生产国家食品药品监督管理局已批准上市的已有国家标准的药品的注册申请,叫做A.再注
不属于维持蛋白质四级结构的作用力是A.疏水键 B.氢键 C.二硫键 D.
最新回复
(
0
)