首页
登录
职称英语
Mr. Ball was a man of thirty-five. The shop in which he worked wasn’t manage
Mr. Ball was a man of thirty-five. The shop in which he worked wasn’t manage
游客
2025-07-24
21
管理
问题
Mr. Ball was a man of thirty-five. The shop in which he worked wasn’t managed(经营) well and he 36 less. He had hardly left his home town though he hoped to have a travel with his family. He often felt compunction (内疚) for it. He tried to 37 everything. Sometimes he only had some bread for lunch in his office and even 38 smoking. When he was allowed to take his 39 , he and his family started.
The man 40 slowly in order that they saw the sights throughout the travel 41 They visited some places of interest and the cities and towns they passed by. His children visited several 42 and knew a lot of new animals. They had something 43 in the restaurants. And they enjoyed themselves.
But one 44 they got into trouble. It was raining and the weather got cold. The Balls were going to 45 the night in a hotel in a small town. 46 ! Something was wrong with their car and he had to stop it by the 47 It was dark and wet and he couldn’t 48 it at all. They sat in the car and two hours later they saw some farmers 49 towards them. Mr. Ball got off and asked them to push it to 50 village.
"It’s five metres away from here sir,"said a farmer. "You 51 pay us twenty dollars a kilometre. "
"Your charges(票价) are too high, in my 52 !"
But the farmers would leave 53 he agreed with them. At last they got to the village. Mrs. Ball 54 ,"I think they’re as bad as bandits(土匪) !"
"Don’t be 55 , dear!"said Mr. Ball. "I put on the brakes(踩刹车)on the way here!" [br]
选项
A、use
B、plan
C、spend
D、prepare
答案
C
解析
“过夜”要用spend the night,应选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4174169.html
相关试题推荐
Themanagerrequiredthatalltheemployees______attheofficeontime.A、will
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinL
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinL
Bobworkedhardinordertomakeenoughmoneyto______thefamily.A、grewB、live
Nowthatwe’veworkedouttheplan,wemustputitinto______assoonaspossib
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanage
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanage
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanage
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanage
Mr.Ballwasamanofthirty-five.Theshopinwhichheworkedwasn’tmanage
随机试题
Thousandsofpeopleturnedoutintothestreetsto______againstthelocalautho
Asubjectwhichseemstohavebeeninsufficientlystudiedbydoctorsandpsy
POLITICALSYSTEMSOFTHETWENTIETHCENTURY1Monarchyisaformofg
Everyyeartelevisionstationsreceivehundredsofcomplaintsaboutthelou
PASSAGEFOURClaims.从文章第五段第四、五句“Claimsarepaidquicklysovictimscanrecoverfa
A.45 B.46 C.55 D.56
根据下面资料,回答 Readingaloudandsilentread
学校教育是科学知识再生产的最重要途径。
自我意识第二次飞跃的主要表现为()。多选A.十分关心自己的人格特征和情绪特征
甲公司采用备抵法核算应收款项的坏账准备,期末按应收款项余额的5%计提坏账准备,
最新回复
(
0
)