首页
登录
职称英语
How did the man help the old lady? [br] [originaltext] My mum has always tol
How did the man help the old lady? [br] [originaltext] My mum has always tol
游客
2025-07-23
38
管理
问题
How did the man help the old lady? [br]
My mum has always told my sister and me to help others. One day last week I was walking back to my home and I passed by an old lady who seemed to be in trouble. I turned back and asked if she was OK, she explained that she was sick and had to struggle to walk with her shopping bags. I offered to carry her things and walked her back home, but she refused because she didn’t want to give me any trouble. I told her it didn’t matter and her home was on my way home. It was a white lie. As I walked with her she talked with me and introduced herself. I in turn told her my name. She asked if I knew Ray Robert. I was shocked and said yes, that was my dad. It turned out that this lady was my dad’ s neighbor who had looked after my dad and his sisters when their mother died thirty years ago. My dad had often spoken of her but I had never met her as she had moved away with her family. It was a lovely moment for both of us. When I got home and told my dad about the incident, it made him cry. I was so moved. I am glad that my small active kindness ended in a chance meeting that meant so much to the two people.
选项
A、The old lady was the man’ s father’ s aunt.
B、The old lady was the man’ s father’ s neighbor.
C、The old lady looked after the man as he was two.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4173087.html
相关试题推荐
Whereisthemangoing?[br][originaltext]W:Hello,Tom.Whereareyougoing?
What’swrongwithJohn?[br][originaltext]W:Hi,John.Haveyougotyourwork
What’swrongwithJohn?[originaltext]W:Hi,John.Haveyougotyourworkdone
Whatarethetwospeakersdoing?[br][originaltext]W:Firstofall,Iwouldli
Doesthemanhavetimetonight?[br][originaltext]W:Areyoudoinganythingsp
Doesthemanhavetimetonight?[originaltext]W:Areyoudoinganythingspecial
WheredidSusanspendthe:nightsinthetown?[br][originaltext]M:Morning,S
WhenisAlicesbirthday?[br][originaltext]M:It’sAlice’sbirthdaytomorro
WhenisAlicesbirthday?[originaltext]M:It’sAlice’sbirthdaytomorrow.W:
Howmuchdoesthegascost?[br][originaltext]M:Fillitupwithgas,please.
随机试题
Theshortsupplydidnotmeetthedemandthat(increase)______rapidly.hadincrea
(See)______thattheoldmanwasdying,theneighborsentforadoctorwithout
A--physicalcheck-upB--biologicalclockC--pulsera
根据网络的基本割集阵岛,可以直接推出其基本回路阵Bf反之亦然()
有关地基处理的作用,错误的是( )。A.提高地基承载力 B.提高基础刚度
下列说法有误的一项是A、《我的叔叔于勒》的作者是法国作家莫泊桑选自短篇小说集《
A. B. C. D.
中国在“十一五”期间,经济发展迅速,中国经济年均增长11.2%,远高于同期3
(2018年5月)( )亦称上门招聘,即企业现场招聘,参加加交流会等形式直接招
材料费包括()。A.材料原价 B.运杂费 C.运输损耗费 D.采购及保管
最新回复
(
0
)