首页
登录
职称英语
Most people have had a dog or wanted one as their companion at some time in
Most people have had a dog or wanted one as their companion at some time in
游客
2025-07-22
19
管理
问题
Most people have had a dog or wanted one as their companion at some time in their lives. If you are thinking of buying a dog, however, you should first decide what sort of companion you need and whether the dog is likely to be happy in your house. Specialists’(专家)advice is useful to help you choose the most suitable kind of dog. But in part the decision depends on common sense.
Different dogs were developed to perform specific tasks. So, if you want a dog to protect you or your house, for example, you should choose the one that has the right size and characteristics. You must also be ready to devote(投入)a great deal of time to training the dog when it is young and give it the exercise it needs throughout its life, unless you live in the countryside and can let it run freely.
Dogs are demanding pets. Cats love the house and so are satisfactory with their place where there is secure, but a dog is loyal to its master and consequently wants him to show proof of his
affection
. The first consideration in buying a dog is whether the dog is likely to be happy in the surroundings you can provide. The best time to buy a baby dog is when it is between 6 and 8 weeks old so that it can transfer its love from its mother to its master. If baby dogs have not established a relationship with the human being until they are over three months old, their strong relationship will always be with dogs. They are likely to be too shy when they are brought out into the world to become good pets. [br] A dog is a more demanding pet than a cat because______.
选项
A、it must be trained so that it won’ t bite
B、it demands more food and space
C、it needs more love and care
D、it must be looked after carefully
答案
C
解析
推理判断题。作者认为狗是比猫费心的宠物,因为猫喜欢我们的房子,只要住的地方安全,它就会非常地满足。而狗则不同,你必须在它很小的时候花很多的精力去训练它,如果你不住在农村,没有机会让狗自由活动的话,你还必须给它这样的机会。而且你最好在三个月以前就买回来,这样有利于和主人培养感情。可见养狗是多么的费心。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4171507.html
相关试题推荐
Whatarethesetwopeopletalkingabout?[br][originaltext]M:Hi,Kate,youlo
Whatarethesetwopeopletalkingabout?[br][originaltext]M:Hi,Kate,youlo
Whatarethesetwopeopletalkingabout?[br][originaltext]M:Hi,Kate,youlo
Itisreportedthatover300millionpeopleinChinaaresufferingfromnear
Itisreportedthatover300millionpeopleinChinaaresufferingfromnear
Itisreportedthatover300millionpeopleinChinaaresufferingfromnear
Somepeoplemakeyoufeelcomfortablewhentheyarearound.Thesepeoplehav
Somepeoplemakeyoufeelcomfortablewhentheyarearound.Thesepeoplehav
Millionsofhamburgersareeatenbypeopleineverycorneroftheworldever
Millionsofhamburgersareeatenbypeopleineverycorneroftheworldever
随机试题
•Readthetextbelowaboutdifferentkindsofconsumergoods.•Choosethebest
You______callyourfather’snamedirectly.It’simpoliteinChina.A、oughtn’tB
[originaltext]RobertFrostwasborninSanFranciscoin1875andwassenta
下面有关出版社经营管理的说法,正确的有( )。A.既有一般企业的性质,又有意识
关于腰椎照片影像显示的叙述,错误的是()A.正位:两侧骶髂关节显示不对称 B
引拉法玻璃按其厚度可分为()种。A.3 B.5 C.7 D.9
抗休克的根本措施是()A.积极处理原发病 B.纠正组织缺氧引起的严重酸中
男,35岁,反复上腹部疼痛6年,多于每年秋季发生,疼痛多出现于餐前,进餐后可缓解
水工程建设涉及防洪的,应依照()的有关规定执行。A.《水法》 B.《防洪法
某社会工作者需要对某个有大量留守儿童家庭的村庄展开调查研究,社会工作者预估的资料
最新回复
(
0
)