首页
登录
职称英语
Robert Spring, a 19th century forger(伪造者), did well in his job that he was a
Robert Spring, a 19th century forger(伪造者), did well in his job that he was a
游客
2025-07-22
29
管理
问题
Robert Spring, a 19th century forger(伪造者), did well in his job that he was able to make his living for 15 years by selling false signatures of famous Americans. Spring was born in England in 1813 and arrived in Philadelphia in 1858 to open a bookstore. At first he made some money by selling his small but real collection of early US autographs(亲笔签名). Discovering his ability at copying handwriting, he began to learn the signatures of George Washington and Ben Franklin and write them on the title pages of old books. To reduce the chance of being discovered, he sent his works to England and Canada for sale.
Forgers have a difficult time selling their products. A forger can’ t go to a respectable buyer but must deal with people who don’ t have much knowledge in the field. Forgers have many ways to make their works look real. For example, they buy old books to use the aged paper of the title page, and they treat paper and ink with chemicals.
After the Civil War, Britain was still fond of the southern states, so, Spring invented a respectable lady known as Miss Fanny Jackson, the only daughter of General "Stone Wall" Jackson. For several years Miss Fanny’ s money problems forced her to sell a great number of letters belonging to her famous father. Spring had to work very hard to satisfy the demand. All this activity did not prevent Spring dying in poverty. [br] According to the passage, forgers are usually sold to______.
选项
A、experts
B、persons who aren’ t experts
C、book sellers
D、owners of old books
答案
B
解析
事实细节题。从文章第二段A forger can’t go to a respect—able buyer but must deal with people who don’t have much know—ledge in the field.可知,那些伪造者只有将伪造的东西卖给那些外行的人。所以正确的答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4171431.html
相关试题推荐
GrandmaMosesisamongthemostfamoustwentiethcenturypaintersoftheU.
GrandmaMosesisamongthemostfamoustwentiethcenturypaintersoftheU.
GrandmaMosesisamongthemostfamoustwentiethcenturypaintersoftheU.
RobertwasborninasmalltowninEngland.Hisfatherhasafarmandcansu
Duringtheearlyyearsofthetwentiethcentury,wheatwasseenasthevery
Hegatheredhimselfforaspring,butstopped______whenhesawher.A、suddenB、acc
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgate
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgate
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgate
Sometimeinthenextcentury,thefamiliarearly-newspaperonthefrontgate
随机试题
Thereisagreatdealofevidence______thatmusicactivitiesengagedifferent
In1896aGeorgiacouplesuingfordamagesintheaccidentaldeathoftheir
COMELINESS:A、pretensionB、argumentC、thoughtlessnessD、repulsivenessE、disgrace
[originaltext]Worldoildemandisslowingdown,ledbyweakereconomicgrow
质量管理活动包括制定()、质量策划、质量控制、质量保证、质量改进等全部质量活
禁止静脉注射的药物是A:硝酸甘油 B:肾上腺素 C:硝普钠 D:10%氯化
吕布∶辕门射戟A.诸葛亮∶三顾茅庐 B.刘备∶白帝托孤 C.曹操∶草船借箭
石膏和知母功效的共同点是A.清热 B.解毒 C.消肿 D.止血
某女一心想杀死丈夫,听说给人吃头发能够致人死亡,便将自己的头发剪碎后,每天一点一
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)