首页
登录
职称英语
The United States; Fliers may want to have their tickets in hand before catc
The United States; Fliers may want to have their tickets in hand before catc
游客
2025-07-21
25
管理
问题
The United States; Fliers may want to have their tickets in hand before catching their planes, but the airline companies are doing everything they can to bring forward cost-saving ticketless flight—no paper needed, just a ticker number and a photo ID(带照片的身份证). Anyone who buys a Northwest E-ticket through the airline’ s computer service by June 16 will get an award (奖励). Next time you fly, you can buy another ticket for a friend for $99, going anywhere in the US or Canada through Feb. 12, 2000, along with the lowest ticket prices. Some airlines offer extra frequent-flier miles for the ticketless crowd. And there are rising punishments for paper lovers. American, Northwest, United, and last week, US Airways have raised the cost for lost ticket replacement(替换)to $70 from either $60 or $50. The airlines insist that the increase in price is not meant to push travellers towards E-tickets but only covers the increasing cost of replacing and tracking a missing ticket. [br] Why is the new ticketless flight introduced?
选项
A、It is cheaper for air traveller.
B、It helps reduce the cost of airlines.
C、It can use computers to plan air travelling.
D、It helps prevent fliers from losing their tickets.
答案
B
解析
文章一开始就提到这是一种cost-saving的无票飞行,因此它可以帮助航空公司节约成本。故正确的答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4170242.html
相关试题推荐
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
Americandoctorssaythatmotherssmokebeforetheir【M1】
TheUnitedStates;Fliersmaywanttohavetheirticketsinhandbeforecatc
TheUnitedStates;Fliersmaywanttohavetheirticketsinhandbeforecatc
TheUnitedStates;Fliersmaywanttohavetheirticketsinhandbeforecatc
Hewasonlyanofficeboybefore______theposition.A、appointedB、appointingC、ha
Wehadwatchedthegirlsewingforsometimebefore______thatshe______blind.A、w
Althoughthewomen’srightsmovementintheUnitedStatesisthoughtofas
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01671(20097)[/img][br][originaltext]Heisasnaughtyas
Whichofthefollowingunderlinedpartsmodifiesanadverb?A、Myownpositionis
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,(26
Hungryprehistorichunters,notclimatechange,droveelephantstoextinctio
品质工程创建在建设理念上,体现( )理念。A.以人为本 B.本质安全 C.全
下列哪些药能降低颅内压()A.硫喷妥钠 B.氟烷 C.氯胺酮 D.氟哌
下列关于受体的叙述正确的是A、受体均有相应的内源性配体 B、受体都是细胞膜上的
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
(2021年真题)李奶奶是独居老人,腿脚不便,社会工作者大梁了解到,同一单元的赵
总账科目与其下级明细科目的余额方向必须一致。()
最新回复
(
0
)