首页
登录
职称英语
A study comparing prices in 150 major cities has found that cities in Wester
A study comparing prices in 150 major cities has found that cities in Wester
游客
2025-07-17
15
管理
问题
A study comparing prices in 150 major cities has found that cities in Western Europe have become more expensive to live in since the full introduction of the euro currency (货币). The report also noted a fall in living costs in cities where there are economic (经济的) or political problems such as Buenos Aires in Argentina and Harare in Zimbabwe.
The findings are shown in the latest worldwide cost of living study conducted yearly by the Economist Intelligence Unit, a business research organization based in London. The information is meant to help big firms set payments for people working away from their home country. As in last year’s study, two Japanese cities, Tokyo and Osaka, were found to be the most expensive places to live. The report also says that cities in the euro zone (欧元区) , have become more expensive relative to other places since the introduction of euro notes and coins. For example, Paris now has the tenth highest costs; it was in fourteenth place a few years ago. Berlin has gone from fiftieth to thirty-first place. Those findings will strengthen the opinion that businesses have exploited disorder over the new currency to push up their prices. But as in past years, the highest costs in Europe are outside the euro zone. London, for example, is the seventh most expensive city in the world to live in. New York, which has the highest prices in America, is in 11th place. The biggest fall in relative costs has taken place in Buenos Aires. That partly shows the fall of the Argentine currency, following the country’s inability to pay the money it owes. The cheapest major cities were found to be Tehran in Iran and Harare, capital of Zimbabwe. [br] Some European cities have become more expensive probably because______.
选项
A、businesses took advantage of the new currency
B、living cost dropped in non-European countries
C、economic growth slowed down in the world
D、problems occurred in other cities
答案
C
解析
细节题。从文中第二段“cities in the euro zone,have become more expensive relative to other places since the introduction of euro notes and coins”一句可以看出,一些欧洲城市生活消费增长是由于引进欧元的缘故,所以正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4165770.html
相关试题推荐
Astudycomparingpricesin150majorcitieshasfoundthatcitiesinWester
Astudycomparingpricesin150majorcitieshasfoundthatcitiesinWester
Davidlikesworkinginbigcities,butheliveswithhisfamilyinasmallt
Davidlikesworkinginbigcities,butheliveswithhisfamilyinasmallt
TheUnitedKingdom(英国)isacountryofcities.Whenacountryhasmanycities,
Amodemwesternfamilyisusuallymadeupofahusband,awifeandtheirchildre
Amodemwesternfamilyisusuallymadeupofahusband,awifeandtheirchildre
Intheworldtherearedifferentformsoffamilygroups.Inmodemwesternsociet
EtiquetteataChinesedinnerpartyinChinaisthesameasthatinwesterncoun
EtiquetteataChinesedinnerpartyinChinaisthesameasthatinwesterncoun
随机试题
______nearlyallbehaviorislearnedbehaviorisabasicassumption(假设)ofsoc
[originaltext]M:Rebecca,speakingofenvironmentalstuff,Iwasreadingabout
DISSERTATIONTIMETABLE[img]2014m8s/ct_eilm_eillist_0125_20142[/img][br]March(
—Whatisthatbuilding?—______thegardenequipmentisstored.A、That’swhereB、T
金属波纹管检测当检验结果有不合格项目时,应以三倍数量的试件对该不合格项目进行复验
高职教育中产学研结合的途径有哪些()A.大力推进校企合作,实现“双赢”和
( )是我国最早开办、规模最大的个人贷款产品。A.个人商业用房贷款 B.个人
2022年4月3日电,近日在农业农村、生态环境、公共安全、两化融合、公共服务等领
案例四: 一般资料:求助者,女性,16岁,高中一年级学生。 案例介绍:求助者
影响社会知觉的主观因素包括( )。A.情绪 B.兴趣 C.动机 D.经验
最新回复
(
0
)