首页
登录
职称英语
The first time I heard the actual London Bridge was in Lake Havasu City, Ari
The first time I heard the actual London Bridge was in Lake Havasu City, Ari
游客
2025-07-17
32
管理
问题
The first time I heard the actual London Bridge was in Lake Havasu City, Arizona, I thought it was a joke. A stupid joke at that. I mean, what sort of
moron
would take a perfectly good, perfectly famous bridge and move it halfway around the world to some no-name town in northwest Arizona? Back in 1962 when all this started, Lake Havasu City was nothing. A couple of shops, a couple of homes, and no tourism at all.
It turns out Robert McCulloch is the moron in question, and he wasn’t quite the moron I thought he was. His 2.45 million dollar investment(投资) in the 130-year-old bridge—which the British government was selling because it was about to fall into the Thames (泰晤士河)—ended up being the investment of a lifetime. You see McCulloch was a real businessman, among other things, and his money paid off big. He turned Lake Havasu into one of the most visited tourist attractions in Arizona.
It took nine long years to take down the bridge, ship it brick by brick to the middle of nowhere , and build it up again. When it finally did open up in 1971, it was a huge deal covered by the international press.
The bridge is now a popular tourist attraction, and there’ s even a mini "English Village" at the foot of the bridge with souvenirs(纪念品) and real British food so you can have a good old time.
Nowadays Lake Havasu is a busy town with a population of about 56,000 citizens and another 2.5 million visitors each year. Most of that is during spring break when the town overflows with energetic boys and girls. Even MTV and the Girls Gone Wild people get in on the action. All thanks to that little bridge.
I don’t know about you, but I’m saving my pennies. When the French get sick of that Eiffel Tower, I’ll be the first to put money on it. It’ll look great in my backyard. [br] Why did the British government put the London Bridge up for sale?
选项
A、It polluted the Thames.
B、It was no longer popular.
C、It was going to fall down.
D、It could bring them the needed money.
答案
C
解析
细节题。题干意为“为什么英国政府要出售伦敦塔桥?”。根据第二段第二句中间部分表述:英国政府因为伦敦塔桥沉陷,所以出售。在文中可以找到原句。故C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4165464.html
相关试题推荐
ThefirsttimeIheardtheactualLondonBridgewasinLakeHavasuCity,Ari
ThefirsttimeIheardtheactualLondonBridgewasinLakeHavasuCity,Ari
ThefirsttimeIheardtheactualLondonBridgewasinLakeHavasuCity,Ari
WhatisLondon’sWestEnd?[br][originaltext]WelcometoLondonthisDecem
WhatisLondon’sWestEnd?[originaltext]WelcometoLondonthisDecember!T
Wherewouldyoumostliketogoonvacation?Paris?London?TheAmazonRainf
Wherewouldyoumostliketogoonvacation?Paris?London?TheAmazonRainf
Wherewouldyoumostliketogoonvacation?Paris?London?TheAmazonRainf
HowmanytubelinesarethereinLondon?[br][originaltext]Intoday’sprog
TheEnglishauthor(writer),RichardSavage,wasoncelivinginLondoningr
随机试题
TheBritishPrimeMinister’sofficialresidenceis,No.10______StreetinLond
LanguagesinAmericaTheUnitedStatesis【T1】______anEnglishspeaking
[originaltext](26)GettingintoHarvardUniversitygottougherthisyearas
DreamResearchshowsthateveryonedreamsqui
A.咀嚼片B.包衣片C.舌下片D.阴道片E.口含片盐酸黄连素片属于
“问题”通常指个体面临一个不易达到的目标时的情境,即通往目标的途径中存在着障碍,
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项不能由它折叠而成?
《学记》中提出的“道而弗牵,强而弗抑,开而弗达”,体现了教学的()。 A.直观
对建筑工程一切险而言,保险人对()造成的物质损失不承担赔偿责任。A.自然灾害
某市甲肝流行期间,有些人为了预防甲肝的发生,到防疫或医疗机构注射丙种球蛋白,这种
最新回复
(
0
)