首页
登录
职称英语
Jim was born after his elder brother and sister. He could learn many things f
Jim was born after his elder brother and sister. He could learn many things f
游客
2025-07-16
39
管理
问题
Jim was born after his elder brother and sister. He could learn many things from them. Soon, he developed his own way of doing things by developing his mind through his interest in creating stories. He read more than most children and he gathered his inspiration from history books. In school, his athletic interests were basketball and bike, especially high jump. When he found he could jump a little higher than most students, he decided that jumping over a high bar would be his specialty.
Jim continued his learning interest in history which included serious college study, and a Master’ s degree. He is now a university professor at a small university. In the United States there are man-y schools that have history departments. There are large universities with as many as 60 thousand students and small universities with as few as 2, 000 students. His degree from a large university with a strong history department has helped him get a good job.
Jim and Kate like cats. They have two of them and these cats are special members of the family. Their grey and white cat is Toby. The coal-black colored cat is called Buddha because he sits so quietly. Cats are popular with many people in America. [br] We can infer from the above passage that_________.
选项
A、all the Americans like to keep cats
B、the cat is called Buddha because he is always quiet
C、the population of a small university is only one third of that of the largest one
D、it is easier for a graduate from a large university with a famous department to do job hunting.
答案
D
解析
由第二段最后一句话“His degree from a large university with a strong history department has helped him get a good job.”可知好的学历能帮助人找个好工作,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4164441.html
相关试题推荐
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriends
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriends
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriends
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriends
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriends
Thefactthatblindpeoplecanseethingsusingotherpartsoftheirbodiesa
Thefactthatblindpeoplecanseethingsusingotherpartsoftheirbodiesa
"Themorethatyouread,themorethingsyouwillknow.Themorethatyoulea
"Themorethatyouread,themorethingsyouwillknow.Themorethatyoulea
"Themorethatyouread,themorethingsyouwillknow.Themorethatyoulea
随机试题
IfIhadtimethisevening,I______toyourbirthdayparty.A、wentB、willgoC、wo
Humanneedsseemendless.Whenahungrymangetsameal,hebeginstothink
Theprimarypurposeofthepassageistopropose______[br]Whichofthefollowi
WhentheMonaLisawasstolenfromtheLouvreMuseumin1911,【D1】______aro
OncefoundalmostentirelyinthewesternUnitedStatesandinAsia,dinosaur
【B1】[br]【B17】A、waitingB、watchingC、makingD、keepingB此句的逻辑主语是one,指的是人,是分词短语作伴
负荷计算方法中描述错误的是()。A.在方案设计阶段可采用单位指标法,在初步设
混凝土7天应该达到设计强度的()A.30% B.50% C.60% D.7
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
J132、变压器呼吸器中的硅胶受潮后,颜色变成()(A)白色(B)
最新回复
(
0
)