首页
登录
职称英语
It doesn’t matter when or how long a person sleeps, but everyone needs some re
It doesn’t matter when or how long a person sleeps, but everyone needs some re
游客
2025-07-16
20
管理
问题
It doesn’t matter when or how long a person sleeps, but everyone needs some rest to stay alive. That’s what all doctors thought, until they heard about Al Herpin. Al Herpin, it was said, never slept. Could this be true? The doctors decided to see this strange themselves.
Al Herpin was ninety years old when the doctors came to his home in New Jersey. They thought for sure that he got some sleep of some kind. So they stayed with him and watched every movement he made. But they were surprised. Though they watched him hour after hour and day after day, they never saw Al Herpin sleeping. Actually, he did not even own a bed. He never needed one.
The only rest that Al Herpin got was sitting in a comfortable chair and reading newspapers. The doctors were puzzled by this strange continuous sleeplessness. They asked him many questions, hoping to find an answer. They found only one answer that might explain his condition. Herpin remembered some talk about his mother having been injured several days before he was born. But that was all. Was this the real reason? No one could be sure. [br] The doctors came to visit Al Herpin for_________.
选项
A、treating him of his sleeplessness
B、finding out why he didn’t need sleep
C、showing him the advantage of sleep
D、sending him a bed so that he could sleep
答案
B
解析
由文章第一段最后一句“Could this be true? The doctors decided to see this strange themselves.”和最后一段第三句“They asked him many questions,hoping to find an answer.”可知,医生去找AI Herpin是为了找出他为什么不睡觉的原因。ACD项在文中都没有体现,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4163639.html
相关试题推荐
Itdoesn’tmatterwhenorhowlongapersonsleeps,buteveryoneneedssomere
Wheredoesthespeakercomefrom?[originaltext]Goodmorning,everyone.I’m
AmyJohnsonwasaverybraveandenergeticperson.Shedidn’thavemuchincom
Willitmatterifyoudon’ttakeyourbreakfast?Recentlyatestwasgivenin
Willitmatterifyoudon’ttakeyourbreakfast?Recentlyatestwasgivenin
Whowasill?[br]Wholookedafterthesickpersononweekends?A、Mr.Baker.B、Mr
[originaltext]What’sthematter,Alice?Youlooksosad.[/originaltext][origin
[originaltext]What’sthematter,Alice?Youlooksosad.[/originaltext][origin
[originaltext]What’sthematter,Alice?Youlooksosad.[/originaltext][origin
[originaltext]What’sthematter,Alice?Youlooksosad.[/originaltext][origin
随机试题
Dearsir,ThankyouforyourdeliveryofLondonSuitswhichweorderedonAugus
AmassivesandstormhasaffectedmostofnorthernChina,coveringthecapita
[originaltext]M:Hi,I’mMr.Smith.Icalledyoualittlewhileagoaboutthea
Theconceptofstudentexchangebetweencountriesisnotanewone.Itisa
Bythetimethedoctormetthepatient,________________(他早已在因特网上查到了很多关于这种疾病的信息
关于反复呼吸道感染的病因,下列正确的是A.胸腺肥大 B.微量元素缺乏 C.急
Activitiessuchasproblemsolving,deci
下列关于证券公司信息披漏报送的事项中,符合相关法律法规规定的是( )。A.未
下列不是引起DIC的直接原因的是A.血管内皮细胞受损 B.组织因子人血 C.
人力资源预测的局限性
最新回复
(
0
)