首页
登录
职称英语
An old gentleman was very unhappy about modern education, and thought that young
An old gentleman was very unhappy about modern education, and thought that young
游客
2025-07-14
19
管理
问题
An old gentleman was very unhappy about modern education, and thought that young people nowadays were not being taught the importance of knowing the difference between right and wrong.
One day he was taking a walk in the park near his home when he saw some young boys standing around a small cat. The old gentleman went up to the boys and asked them what was happening. One of the boys said to him: "We’re having a contest. We’re telling lies and the one who tells the biggest one gets to keep the cat."
The old gentleman thought that this was a good opportunity to teach the boys a useful lesson, so he said to them, "I’ve never told a lie in my life." All at once there was a great shout from all the boys, and they said, "You’ve won! You can take the cat!"
选项
A、True.
B、False.
答案
B
解析
从文中可知,那位老人想教育孩子们辨别是非是多么的重要:(he)thought that young people nowadays were not being taught the importance of knowing the difference between right and wrong.文中没有提到孩子们拿猫开玩笑make fun of the cat。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4160504.html
相关试题推荐
Twohundredyearsago,peoplethoughtwomen’splacewasinthehome,looking
Anoldgentlemanwasveryunhappyaboutmoderneducation,andthoughtthatyoung
ThechangeofWeatherMadealotofpeoplesick.[br]TheoldManthoughttheIndia
MissGreenhadto______.[br]MissGreenthought______.A、itwasallfightforh
Hegaveatalk______ModernMusic.A、afterB、inC、aboutCabout有“关于”的意思。
【B1】[br]【B5】A、thoughtB、thinkC、thinkingA根据got可知。应用过去时态thought。
Nasreddinhadlosthis____________.[br]Nasreddinthoughthecouldfindhisri
Whywerepeopleintheearly19thcenturyunhappywhentheyreceivedletters?[b
Whywerepeopleintheearly19thcenturyunhappywhentheyreceivedletters?[b
Whywerepeopleintheearly19thcenturyunhappywhentheyreceivedletters?[b
随机试题
AftersixmonthsoflivinginNewZealand,Irealizedonething.Despitemy【C
WewelcomeyouaboardtheEasternFlightandwilldoourbesttomakeyourt
Thefirewhichthreatenedpartofthebusinessdistrictthismorning___________
ACensusBureau(人口调查局)surveyreleasedThursdayshowsacollegegraduateca
镇肝熄风汤的主治与下列无关的是A.肺肾阴虚 B.肝阳上亢 C.风阳上扰 D
家庭治疗理论认为每个家庭成员的行为都是与()、与()互动的结果A.家庭;社区
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
左边是给定的四面体外表面的展开图,右面哪一项能由它折叠而成? A.如上图所示
谈谈你为什么要考公务员。(考生报考的是文职秘书)
A咨询公司具有相应的工程咨询和环境影响评价资质,近期开展了以下三项咨询业务。
最新回复
(
0
)