首页
登录
职称英语
I like collecting (收集) stamps. When I was only a baby, my mother began to collec
I like collecting (收集) stamps. When I was only a baby, my mother began to collec
游客
2025-07-11
19
管理
问题
I like collecting (收集) stamps. When I was only a baby, my mother began to collect for me. Of course, she did not let me touch the stamps until I was old enough not to spoil them. I remembered that it was on my fifteenth birthday that she first put them into my hands. They were in four thick books and since then I have added three more, so that now I have a bigger collection than any of my friends.
How do I get my stamps? I have never bought even one stamp from a shop. My father works in a big office. Sometimes he brings me some stamps from many countries of the world. I have friends both here and in other countries. They send me a lot of wonderful stamps every year.
Since I am working for my living, I do not have as much time as before to spend on my stamps. But in the evening, I sometimes bring out the books and enjoy the stamps in them. Each stamp has a story to tell me about far countries and strange peoples. Stamp collection is a good way to learn history, geography and languages.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
文中提到 “When IWas only a baby,myMother began to collect forMe.”后面又提到“I remembered that itWas onMy fifteenth birthday that she first put them intoMy hands.”故应选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4157294.html
相关试题推荐
EverydayMotherspendstwohours______housework.A、todoB、doingC、doesB本题考查的
intheend[br]mother’ssisterF
【B1】[br]【B10】A、socialB、culturalC、collectiveC可根据空白处后面的内容将[B]排除;由于mechanics只能
TheoldBlacklivedwithhiswife.[br]Jacklivedwithhismotherbeforehewor
—______didyoubuythenewbag?—LastSundaytogetherwithmymother.A、Whe
TheWriter’sMothercollectedstampsforhimforMorethantenyears.[br]TheWrite
TheWriter’sMothercollectedstampsforhimforMorethantenyears.[br]TheWrite
TheWriter’sMothercollectedstampsforhimforMorethantenyears.[br]TheWrite
TheWriter’sMothercollectedstampsforhimforMorethantenyears.[br]TheWrite
TheWriter’sMothercollectedstampsforhimforMorethantenyears.[br]TheWrite
随机试题
MeaninginLiteratureI.AUTHOR—Interpretauthor’sintendedmeaningbya)Readi
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
[img]2014m3x/ct_eyyjsbz2012j_eyyjsbiq_0351_20137[/img]Workfromsquaretoadjac
[originaltext]W:Hi,Dr.Hyde.M:So,whatseemstobetheproblemtoday?W:We
四十七岁女性,右颊白色斑纹1年,无疼痛。查体:右颊黏膜可见2cm×2cm大小白色
伤寒患者的隔离期为A.体温正常后5天 B.体温正常后5天,粪便培养阴性 C.
银行的市场声誉属于无形资产,不包括( )。A.财务实力 B.优质的服务 C
就我国企业来说,经营形式的发展经历过的形式有()。A.生产主导型经营方式 B
根据企业所得税法律制度的规定,下列各项支出中,超过规定扣除比例准予结转以后纳税年
通信行政处罚应依据()进行。A.管辖权 B.行政权 C.领导权 D.地方政
最新回复
(
0
)