首页
登录
职称英语
In England, traffic(交通) keeps to the left. Cars and buses and bikes all move on
In England, traffic(交通) keeps to the left. Cars and buses and bikes all move on
游客
2025-07-11
19
管理
问题
In England, traffic(交通) keeps to the left. Cars and buses and bikes all move on the left side of the road. So when you are in England, you must be very careful in the streets. Before you cross a street, you must stop and look both ways. Look right, look left and look right again. If the traffic lights are red, the traffic must stop. Then the people on foot can cross the road. If the traffic lights are green, the traffic can go. People on foot mustn’t cross.
In the morning and in the evening when people go to or come from work, the streets are very busy. Traffic is the most dangerous (危险) then.
When you go by bus in England, you have to be careful, too. Always remember the traffic moves on the left. Have a look first, or you will go the wrong way.
In many English cities, there are big buses with two floors. You can sit in the second floor. From there you can see the city very well. It’s very interesting
选项
A、you’d better go by bus
B、the traffic goes on the left
C、the streets are very busy
答案
B
解析
文中提到“In England,traffic keeps to the left.”故应选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4156406.html
相关试题推荐
WhydopeopleinEnglandoftentalkabouttheweather?[br]Inthesunnymorning
WhydopeopleinEnglandoftentalkabouttheweather?[br]"Peoplecanalsohav
ThewritercametoLondonfrom______.[br]ShecametoEnglandto______.A、stud
DearLinda,IhavebeeninEnglandthreemonthsnow.Ihopeyoudon’tthinkI’ve
OnceFrenchmanwenttoEngland.He【B1】onlyalittleEnglish.Onedaywhenhewas
WhenyouareinEngland,youmustrememberthat______.[br]Whenyougobybu
WhenyouareinEngland,youmustrememberthat______.[br]Peopleonfootca
InEngland,traffic(交通)keepstotheleft.Carsandbusesandbikesallmoveon
WhenyouareinEngland,youMustrememberthat_____________.[br]Thebesttitle
WhenyouareinEngland,youMustrememberthat______.[br]Thebesttitle(标题)W
随机试题
Peterhasbeenworriedalltheweek.Hegotaletterfromthepolice(警方).T
Rewardsforshareholders1.Theywillbeabletotrythecompan
[A]confirmation[I]speculate[B]prudent[J]preoccupied[C]voiced[K]rep
Tonywasinplainclothes,watchingfora______characteratLondonairportalln
[originaltext]M:Thisisit.Iknowthatitissmallerthanyouwanted,butit
FlatswerealmostunknowninBritainuntilthe1850swhentheyweredevelo
MemoTo:AlltheStaffFrom:
为适应基金行业快速发展的需要,回应基金行业要求成立独立的行业协会的呼声,促进基金
正式通报的优点不包括( )A.信息不易受到歪曲 B.信息传递准确 C.沟通
在某学校的中学生中,对那些每天喝2到3瓶啤酒、持续60天的学生做医学检查,发现7
最新回复
(
0
)