首页
登录
职称英语
I like collecting (收集) stamps.When IWas only a baby, nayMother began to collect
I like collecting (收集) stamps.When IWas only a baby, nayMother began to collect
游客
2025-07-09
32
管理
问题
I like collecting (收集) stamps.When IWas only a baby, nayMother began to collect forMe. Of course, she did not letMe touch the stamps until IWas old enough not to spoil them. I remembered that itWas onMy fifteenth birthday that she first put them intoMy hands. TheyWere in four thick books and since then I have added threeMore, so that now I have a bigger collection than any ofMy friends.
How do I getMy stamps? I have never bought even one stamp from a shop.My fatherWorks in a big office. Sometimes he bringsMe some stamps fromMany countries of theWorld. I have friends both here and in other countries. They sendMe a lot ofWonderful stamps every year.
Since I amWorking forMy living, I do not have asMuch time as before to spend onMy stamps. But in the evening, I sometimes bring out the books and enjoy the stamps in them. Each stamp has a story to tellMe about far countries and strange peoples. Stamp collection is a goodWay to learn history, geography and languages.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
根据第一段前四句话可知,该题的说法是正确的。故本题答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4153594.html
相关试题推荐
TheWriter’sMothercollectedstampsforhimforMorethantenyears.[br]TheWrite
TheWriter’sMothercollectedstampsforhimforMorethantenyears.[br]TheWrite
Thewriter’smothercollectedstampsforhimformorethantenyears.[br]Thew
Thewriter’smothercollectedstampsforhimformorethantenyears.[br]Thew
Thewriter’smothercollectedstampsforhimformorethantenyears.[br]Thew
Ilikecollecting(收集)stamps.WhenIwasonlyababy,mymotherbegantocollec
Thewriter’smothercollectedstampsforhimformorethantenyears.[br]Thew
Thewriter’smothercollectedstampsforhimformorethantenyears.[br]Thew
Thewriter’smothercollectedstampsforhimformorethantenyears.[br]Thew
Ilikecollecting(收集)stamps.WhenIwasonlyababy,mymotherbegantocoll
随机试题
Publicationofthissurveyhadoriginallybeenintendedtocoincidewiththe
Sincethedawnofhumaningenuity,peoplehavedevisedevermorecunningtoo
Youcantelltheageofatreeby【B1】______itsrings,buttheserecordsof
《中华人民共和国安全生产法》对生产安全事故的应急救援和调查处理做出规定。明确(
以下关于底层框架砌体房屋的叙述中,不正确的是( )。A.底层框架的上部,应根据
土石方平衡调配的基本原则是()。A.料尽其用 B.因地制宜 C.时间匹
全国中小企业股份转让系统,简称全国股转系统、NEEQ,俗称“新三板”,是经(
患者女,19岁。头晕、乏力3个月。血常规:血红蛋白58g/L,白细胞3.8×10
根据最近本地发生的电信诈骗案件规律,甲市公安局在有条件的派出所,以5-10人的规
套期保值的好坏取决于()变化。 A.基差B.期初基差一期末基差 C.期货
最新回复
(
0
)