首页
登录
职称英语
Getting plenty of exercise is very important. I enjoy swimming very much. Last s
Getting plenty of exercise is very important. I enjoy swimming very much. Last s
游客
2025-07-06
28
管理
问题
Getting plenty of exercise is very important. I enjoy swimming very much. Last summer, I went to the beach (海滩) every day. I plan to go there this summer too, but I may not be able to. I have a new job, and sometimes I have to work until late at night. Although I now work more hours, I receive more money. I didn’t receive much pay on my old job. I like my new job, but if I had known I wouldn’t have much free time, I wouldn’t have taken it. I prefer swimming to spending money.
I have heard that riding a bike is good exercise. Maybe t will be able to save enough money to buy a bike. My neighbor, Mrs. Wilson, has a bike that I could borrow from her, but I’d like to have my own bike. If I use hers, I will worry about damaging (弄坏) it. Since I make more money now, I think that I can afford to buy my own.
Getting a bike is really a good idea, because while I am riding to and from work, I will be getting exercises at the same time. It’s easier to get to the beach by bike, too. I might be able to go swimming every day after all. This new job is great! I’m very excited. This will be a summer full of exercise.
选项
A、he enjoys swimming
B、he enjoys travelling
C、he worked there
答案
A
解析
文章一开始作者就提到自己喜欢游泳,那他去年夏天去海滩自然是为了游泳。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4149011.html
相关试题推荐
NowtheweatherinBeijingisgetting______.A、warmandwarmB、warmandwarmerC
thepeoplewhorepairmachines[br]theplacewherepeoplecanexerciseG人们可以锻炼的地
thepeoplewhorepairmachines[br]theplacewherepeoplecanexerciseG人们可以锻炼的地
Regularmealsandexercise______ourhealth.A、importantB、areimportantforC、ar
Thefarmerwasgettingbetterandbetteraftertakingthemedicinethatthedoct
[A]swimmingpool[B]fridge[C]newspaper[D]present[E]moon-cake[F]superma
Itikeswimming.______.A、SodoesBobB、BobdoessoC、SoisBobA全句意为“我喜欢游泳,Bob也
[A]swimmingpool[B]fridge[C]newspaper[D]present[E]moon-cake[F]superma
Gettingplentyofexerciseisveryimportant.Ienjoyswimmingverymuch.Lasts
【B1】[br]【B8】A、enjoyingB、workingC、swimmingC孩子们在河里应该是在游泳。enjoy是及物动词,须带宾语。
随机试题
【C1】[br]【C6】A、overB、afterC、acrossD、besideA词语辨析题。此句译为:"现在有越来越多的人超过享受国家退休金的年
能够杀灭各型阿米巴原虫,适于肠内、外急慢性阿米巴病A.氯喹 B.卡巴胂 C.
品德是由多种心理成分共同构成的一个复杂整体。下列不属于品德心理结构的成分的是(
关于载脂蛋白AⅠ表述不正确的是A.组成HDL并维持其结构的稳定B.主要由肝脏和小
股票指数是反映证券市场整体情况的一个整体指标,是投资规划须参考的重要因素。上证1
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
2013年全国中高等学校中,普通本专科生约是网络本专科生的()倍。 A.3
亚洲海啸之后,有报道说,当地的原始土著居民能够及时地感觉到危机迫近,他们和野生动
某宿舍的内廓为现浇简支在砖墙上的钢筋混凝土平板(图),板厚h=80mm,as=
A.血清总胆红素26.3μrnol/L,直接胆红素20.2μmol/L,间接胆红
最新回复
(
0
)