首页
登录
职称英语
Job Vacant(空缺)Shop-assistantsWe have a vacancy for shop-assistant in our shop.
Job Vacant(空缺)Shop-assistantsWe have a vacancy for shop-assistant in our shop.
游客
2025-07-02
26
管理
问题
Job Vacant(空缺)
Shop-assistants
We have a vacancy for shop-assistant in our shop.
Our shop sells clothes mostly, while we also have other services like making clothes for the special need of customers.
Because our shop has long been welcomed by customers and so has developed quickly, we now need more shop-assistants to take part in. The main duties will be to stay at shop, helping customers to look for their need and dealing with selling. The working hour will more or less 8 hours a day. In busy seasons, the working hours will be a little more, but will certainly not be more than 10 hours. Good working condition.
The requirement: The applicant (申请者) must at least have studied in middle school.
(要求) Those who know clothes making are more welcomed.
Those who have shop-assistant experience are also more welcomed.
The applicant should be able to have simple conversation with foreigners.
The applicant should be between 20~25.
Please hand in a report, with your own information.
Manager,
Jie Fang Road. No. 43
Hangzhou
选项
A、Kasper Faber from Germany.
B、Magellan from France.
C、Hyman L. Lipman.
答案
B
解析
题目问谁发明了第一块橡皮。第四段中提到今天我们使用的橡皮是在 1752年发明的,它们是在法国由一个叫Magellan的人制造出来的,所以答案是B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4144478.html
相关试题推荐
JobVacant(空缺)Shop-assistantsWehaveavacancyforshop-assistantinourshop.
Theshop-assistantaskedJohnwhat______.A、didhewantB、hewantedC、hewantsB本
Theshop-assistantaskedJohnwhat______.A、didhewantB、hewantedC、hewantsB
Theshop-assistantaskedJohnwhat______.A、didhewantB、hewantedC、hewantsB考
A、Hedidnotgetthekindofserviceheshouldhave.B、Theyoungshop-assistant
随机试题
Dependenceonforeignsourcesofoil,though________,remainsaproblemforJapa
Tigers,thelargestoftheworld’scats,aretheheartandsoulofAsia’sju
[originaltext]Insuranceratesareafactorthatmustbetakenintoaccount.The
Thecrippledboyproudlywalkedwitha______totheplatformtojointheactors
It(announce)______yesterdaythatthegamewastostartinaweek.wasannounced
Canyoudoanythingbut______tome?A、tocomplainB、complainedC、complainD、com
以下关于水泥质量控制的说法,正确的有( )。A.每一工程所用水泥品种以1~2种
A.多孔菌科B.松萝科C.麦角菌科D.马尾藻科E.银耳科松萝来源于()。
A.增加神经肌肉阻断作用而致呼吸抑制 B.肾毒性增加 C.延缓耐药性产生
(2018年真题)某鳗鱼饲料加工厂,其饲料加工车间,地上6层,建筑高度
最新回复
(
0
)