首页
登录
职称英语
Mr. and Mrs. Smith always spent their holiday in London in the past, staying in
Mr. and Mrs. Smith always spent their holiday in London in the past, staying in
游客
2025-07-02
35
管理
问题
Mr. and Mrs. Smith always spent their holiday in London in the past, staying in a small inn at the foot of a hill. One year, however, Mr. Smith made a lot of money in his business, so they decided to go to New York and stay at a really good hotel while they went touring around that famous city.
They flew to New York and arrived at their hotel late one evening. They expected that they would have to go to bed hungry, because in that small inn in London, no meals were served after seven. They were therefore surprised when the man who received them in the hall asked whether they would take dinner there that night.
"Are you still serving dinner?" asked Mr. Smith.
"Yes, certainly, sir," answered the man. "We serve it until haft past nine."
"What are the meals then?" asked Mr. Smith.
"Well, sir," answered the man, "We serve breakfast from seven to half past eleven in the morning, lunch from twelve to three in the afternoon, tea from four to five. And dinner from six to half past nine."
"But that hardly leaves any time for us to see the sights of New York," said Mrs. Smith.
选项
A、had often stayed in a big hotel in London
B、had traveled to many places
C、often stayed in a small inn
答案
C
解析
短文第一段提到,过去Mr. and Mrs. Smith经常在伦敦度假,住在山脚下的一个小旅店里。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4143824.html
相关试题推荐
Theyswimeveryday______theholidays.A、duringB、whenC、sinceA本题要表达“他们在假期期间每天
Itwas______whenIreachedLondon.[br]Theword"blind"means______.A、without
Itwas______whenIreachedLondon.[br]I______whereIwantedtogo.A、didn’t
Itwas______whenIreachedLondon.[br]Iheard______voicethen.A、anoldwom
Itwas______whenIreachedLondon.[br]Icouldseealmost______infrontof
WhenIreachedLondon,ithadoneofthethickestfogsinyears.Icouldhardly
Whatwastheweatherlikethatday?[br]WhatdidMr.SmithgotoLondonfor?A、A
Summerhascome,makingusthinkofallkindsofnicethings,suchasholidaysi
[A]kitchen[B]patient(病人,能忍耐的)[C]market[D]holiday[E]parent[F]surface[G]
Mr.Joneshadafewdays’holiday,sohesaid,"I’mgoingtothemountainsbytra
随机试题
WheredidJaneAdamsspendherlifeaftersheleftherhome?[br][originaltext
What’sthepurposeoftheprogramme?[originaltext]WelcometotheOrientatio
[originaltext]W:Canyougivemearidetothestation?M:Sure,ifwegothes
Check-inRequirementsPassengersandtheirbaggagemustbecheckedinatlea
[originaltext]W:IsuggestwetakeLindawithus.Whatdoyouthink?M:Whatev
隧道、人防工程,有高温、导电灰尘或灯具离地面高度低于2.4m等场所,电源电压应不
黏土看上去似乎是一种肥沃度差、由多种矿物质组成的混合物,但却可能是地球生命的起源
影响性概述与参与性概述的不同之处是()。 (A)前者是概述咨询师自己叙述的内
零担货运站的工艺流线是指货物、车辆和()在场内集散、流动所产生的流动线路。A.车
关于缺陷责任,下列说法正确的是()。A.缺陷责任期自竣工验收合格之日起计算 B
最新回复
(
0
)