首页
登录
职称英语
Hobbs was an orphan (孤儿). He worked in a factory and every day he got a littl
Hobbs was an orphan (孤儿). He worked in a factory and every day he got a littl
游客
2025-06-30
34
管理
问题
Hobbs was an orphan (孤儿). He worked in a factory and every day he got a little money. Hard work made him thin and weak. He wanted to borrow a lot of money to learn to paint pictures, but he did not think he could pay off the debts.
One day the lawyer said to him,“One thousand dollars, and here is the money.”As Hobbs took the package of notes, he was very dumbfounded. He didn’t know where the money came from and how to spend it. He said to himself,“I could go to find a hotel and live like a rich man for a few days; or I give up my work in the factory and do what I’d like to do—painting pictures. I could do that for a few weeks, but what would I do after that? I should have lost my place in the factory and have no money to live on. If it were a little less money, I would buy a new coat, or a radio, or give a dinner to my friends. If it were more, I could give up the work and pay for painting pictures. But it’s too much for one and too little for the others.”
“Here is the reading of your uncle’s will (遗嘱),”said the lawyer, “telling what is to be done with this money after his death. I must ask you to remember one point. Your uncle has said you must bring me a paper showing exactly what you did with his money, as soon as you have spent it.”
“Yes, I see. I’ll do that,”said the young man. [br] Who gave him the money?
选项
A、The lawyer.
B、His uncle.
C、A rich man.
答案
B
解析
文章第三段第一句提到这是他叔叔的遗嘱,由此可推断出是他叔叔留给了他这笔钱。所以答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4141730.html
相关试题推荐
Hobbswasanorphan(孤儿).Heworkedinafactoryandeverydayhegotalittl
Hobbswasanorphan(孤儿).Heworkedinafactoryandeverydayhegotalittl
Mr.Reeceisaninterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Hean
Mr.Reeceisaninterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Hean
Mr.Reeceisaninterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Hean
Mr.Reeceisaninterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Hean
Mr.Reeceisaninterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Hean
Mr.Reeceisaninterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Hean
Jackworkedinasmalltown.Onedayhisbosssaidtohim,"Jack,Iwantyou
Jackworkedinasmalltown.Onedayhisbosssaidtohim,"Jack,Iwantyou
随机试题
WhentheDowrockets300pointsorthestocksofretailers,say,getdecimat
WhenMomandDadGrowOld[A]Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragil
Itmusthavebeenaftertwoo’clockinthemorningwhenthelastguests【C1】
Shortlyaftertheaccident,two______policemencametothespot.A、dozenofB、d
Ihavebeenoutveryoftenlately,andsowouldrather______athomethisweek.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledHo
在紫外线照射对DNA分子的损伤中最常见形成的二聚体是()A.T-T B
以下心理学家及其理论匹配不正确的一项是( )。A.奥苏贝尔——认知发现说
某焦化企业磨煤车间按相关要求设有自动喷水灭火系统,一级消防工程师王某定期检查维护
班级成员在服从班集体的正确决定和承担责任的前提下,参与班级管理的一种管理方式属
最新回复
(
0
)