首页
登录
职称英语
St. Martin’s Day is a holiday in Holland. St. Martin was a man who did kind t
St. Martin’s Day is a holiday in Holland. St. Martin was a man who did kind t
游客
2025-06-30
35
管理
问题
St. Martin’s Day is a holiday in Holland. St. Martin was a man who did kind things for many people in need. One cold winter day he was walking home. He wore a coat to keep warm and had a small piece of bread to eat. Then he saw a stranger on the side of the road. The man sat on the ground and he was hungry and had no home. St. Martin took out his knife and cut his coat into two. He gave the man half of his warm coat. Then he gave the man haft of his bread.
Nancy was a schoolgirl in Holland. One St. Martin’s day, she rode her bicycle with her classmates after school. When she got home, she said goodbye to her classmates and went into her yard. As she parked her bike, she heard a noise in the grass. She jumped back suddenly. At her feet was a small gray homeless cat. "That old cat keeps scaring me!" she complained as she walked into the room. "It won’t hurt you, " said her father.
She was angry about the cat but she could not be unhappy for long. It was St. Martin’s Day. "Who was St. Martin anyway?" Nancy asked. Father told her the story of St. Martin. Nancy was touched (感动) by the story. She put a piece of bread in her bag and went into the yard.
Nancy heard the noise again. "You wait a minute!" she called as she ran after the cat. She caught it and picked it up. She opened her bag. Taking out a piece of bread, she offered half to the cat. The cat hungrily ate the bread. "May we make a box for it to sleep in?" Nancy asked her father. "Sure, "said her father. [br] Why did Nancy feed the cat bread?
选项
A、Because she liked cats.
B、Because she was moved by the story.
C、Because her father asked her to do it.
答案
B
解析
从原文第三段倒数第二、三句Father told her the story of St.Martin.Nancy was touched(感动)by the story可知是父亲讲的关于St.Martin的故事感动了南希。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4141287.html
相关试题推荐
St.Martin’sDayisaholidayinHolland.St.Martinwasamanwhodidkindt
St.Martin’sDayisaholidayinHolland.St.Martinwasamanwhodidkindt
St.Martin’sDayisaholidayinHolland.St.Martinwasamanwhodidkindt
HenrywasinLondonforaholiday.Hestayedinanoldwoman’shouse.Oneda
A.DecemberB.holidayC.MondayD.fallE.summerF.JuneG.Sunday[br]It’st
A.DecemberB.holidayC.MondayD.fallE.summerF.JuneG.Sunday[br]It’st
A.DecemberB.holidayC.MondayD.fallE.summerF.JuneG.Sunday[br]It’st
A.DecemberB.holidayC.MondayD.fallE.summerF.JuneG.Sunday[br]People
--I’mgoingtoNanyueforaholidaythisweekend.--______youarethere,could
Summerholidaycamps(夏令营)forchildrenbeganintheUSAoversixteenyears
随机试题
Mr.Blackwasyoungandable.Thebosslikedhim.Lastmonthhewassentto
"RisingSeaLevels"Sealevelmustbeexpressedasarangeofvaluesthatare
TidinessTidinessmeans
WhichistrueofChinatowninSanFrancisco?A、It’saplaceofChineserestaurant
Beforethe1500’s,thewesternplainsofNorthAmericaweredominatedbyfar
Ifaneconomistwereaskedwhichofthreegroupsborrowmost—peoplewithris
PeopleofBurlingtonarebeingdisturbedbythesoundofbells.Fourstudent
阅读以下说明和C语言程序,将应填入(n)处的字句写在答题纸的对应栏内。
20世纪以来,两次世界大战给人们的心灵造成了巨大的创伤,工业化的快节奏生活也加剧
某企业自成立后发展迅速,随着市场份额的不断扩大,企业人员数量由2500人增加到6
最新回复
(
0
)