首页
登录
职称英语
Sally was fourteen. She studied in a middle school. She liked dancing and si
Sally was fourteen. She studied in a middle school. She liked dancing and si
游客
2025-06-30
31
管理
问题
Sally was fourteen. She studied in a middle school. She liked dancing and singing and spent a lot of time on them, but she hated maths and even decided to give it up. Her father was anxious (焦虑) about it.
It was Sunday. Sally’s father gave a call to his sister who taught maths in another school. He hoped she would come and tell his daughter how to learn maths. The woman came and said, " You are a clever girl, Sally. I’m sure you will soon learn maths well if you do your best. "
"I’m afraid I can’t, Aunt, " said Sally. " Girls can’t be good at maths. "
"I don’t think so, " said the woman. "I was good at it when I was a girl. You must do more exercises and try different ways to practise doing maths problems until you work them out or at least understand them better. Here is a maths problem. Please think it over and see if you can work it out. "
"OK, " said the girl. "Let me try. "
About an hour later Sally took the exercise book to her aunt and said, "I’ve tried several times and worked out the problem at last!"
"Well done!" her aunt looked at her answer and said happily, "Now you see, maths is not as difficult as you thought. " [br] Sally spent much more time on singing and dancing than on learning maths.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
B
解析
根据文章第二段He bought a red rose for her each day to show his love.The flowers made her very happy可知。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4140346.html
相关试题推荐
LastFridayNo.4MiddleSchool【16】asportsmeeting【17】theschoolplayground
LastFridayNo.4MiddleSchool【16】asportsmeeting【17】theschoolplayground
LastFridayNo.4MiddleSchool【16】asportsmeeting【17】theschoolplayground
LastFridayNo.4MiddleSchool【16】asportsmeeting【17】theschoolplayground
Petercouldnotbelievehiseyes______hesawoldJimmydancing.A、whenB、sinceC、
Sallywasfourteen.Shestudiedinamiddleschool.Shelikeddancingandsi
Sallywasfourteen.Shestudiedinamiddleschool.Shelikeddancingandsi
Sallywasfourteen.Shestudiedinamiddleschool.Shelikeddancingandsi
Sallywasfourteen.Shestudiedinamiddleschool.Shelikeddancingandsi
Theteacherdecidedtosend______theboyfromschool.A、forB、awayC、upB
随机试题
Consumersandproducersobviouslymakedecisionsthatmoldtheeconomy,butt
[originaltext]M:Hi,Betty,it’snicetoseeyouhere.Thankgodthefinalexam
按照世界贸易组织附件的内容,金融服务的提供者包括下列()类型机构。A.保险及
下列四幢建筑的室内疏散楼梯均为封闭楼梯间,哪一幢是错误的?()A.无空调的5
关于填石路堤基底处理要求正确的有()。A.路堤修筑范围内,原地面的坑、洞、墓穴
常制成霜使用的药物是A.杏仁B.郁李仁C.火麻仁D.牵牛子E.巴豆
共用题干 某市甲房地产经纪公司(以下简称"甲公司")的经纪人小宋接受甲市宏程公
急性盆腔炎患者进行手术治疗的指征不包括A.并发急性子宫肌炎 B.药物治疗2~3
甲、乙、丙三个仓库,甲280箱、乙210箱、丙180箱,丙分给甲和乙之后,甲是乙
A.清热燥湿,杀虫止带,止血 B.益肾固精,明目 C.补益肝肾,收敛固涩
最新回复
(
0
)