首页
登录
职称英语
No goods (商品) or serves are given free. As we know, we get many things by pa
No goods (商品) or serves are given free. As we know, we get many things by pa
游客
2025-06-29
35
管理
问题
No goods (商品) or serves are given free. As we know, we get many things by payment of money, and people receive money for so many goods and services. Anyone taking the money from us can in turn spend it for his own good. For example, the milkman sells the milk for money, and then he uses the money, possibly, to pay for what is used in his own car. Sometimes the payment is in another form. Often among friends, or in the family, one person wilt give goods, or services which cost effort (努力) and skill (技巧) , in exchange for payment. This might bring a feeling of happiness, such as when one gives a present. Also, it might show that you have paid the person back, such as when you help with washing up the dishes after someone cooks you a meal. I means that in the future the person who gives goods or services will himself be given something else.
No matter how they are paid for -in money, time, or effort -goods and services can only be got by some cost. [br] Few people give services to their friends.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
B
解析
句意:很少有人为朋友提供服务。是非题。从文章的第二 段“often among friends,0r in the family, one person will give goods,or services which cost effort and skill,in exchange for payment.”可以判断出本 题与原文不符。故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4139991.html
相关试题推荐
Ifyouaretravellinginatrain,thethingsseemtobe【41】backwards.Butt
Ifyouaretravellinginatrain,thethingsseemtobe【41】backwards.Butt
Ifyouaretravellinginatrain,thethingsseemtobe【41】backwards.Butt
Ifyouaretravellinginatrain,thethingsseemtobe【41】backwards.Butt
Ifyouaretravellinginatrain,thethingsseemtobe【41】backwards.Butt
Ifyouaretravellinginatrain,thethingsseemtobe【41】backwards.Butt
Nogoods(商品)orservesaregivenfree.Asweknow,wegetmanythingsbypa
Nogoods(商品)orservesaregivenfree.Asweknow,wegetmanythingsbypa
Oncetherelivedanoldmaninatown.Healwaysforgotalotofthings.So
Oncetherelivedanoldmaninatown.Healwaysforgotalotofthings.So
随机试题
(1)ThatisalessonScottSpector,15,learnedthehardway,whenhisphone
Onenight,Iwasonthephonewithmysister-in-law,Dawn.Ihadcalledher
Today,theworldwidewebcanbeusedbothtosearchinformationandtomake
Earth:MeltingintheHeat?Glaciers
非语言沟通中保持目光接触的时间约占整个谈话时间的A.38%~58% B.20%
氯解磷定治疗有机磷酸酯中毒的主要机制是A:与结合在胆碱酯酶上的磷酸基相作用而使酶
若体检示:T37.9℃,BP100/75mmHg,全腹尚软,除切口部位外,无明显
在几千年人类文明发展进程中,亚洲、非洲、美洲、欧洲都留下许多宝贵的文学、艺术和建
教育受制于社会,因此.教育的目的、内容、方法取决于社会的现实要求。
下列关于法院受理破产申请的法律后果的说法中,正确的有()。A.破产程序终结之后
最新回复
(
0
)