首页
登录
职称英语
Sports are enjoyed by everyone. The most interesting sports are team sports.
Sports are enjoyed by everyone. The most interesting sports are team sports.
游客
2025-06-29
25
管理
问题
Sports are enjoyed by everyone. The most interesting sports are team sports. They are often played outside with a ball and watched by thousands of people. Most people are interested in watching the teams they like. They love to see them win. But even if they lose, they will still be liked.
Some interesting sports, like football and basketball, are practiced and played in all kinds of weather. When they are played in the snow or in the rain, players must be more careful because mistakes are easily made. Some games are won or lost just because the weather is bad.
Tickets to important games are not easily bought. Important games are often watched by many people at home on TV, which saves them the trouble from the cold rain or snow.
When important games are played during the week, they are often listened to at work on the radio. People who listen to them often do not finish their work, but they don’t care. They only care about their team. Winning is the only thing they care about. [br] Weather does not play an important role in games.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
B
解析
句意:天气对于比赛的影响不大。是非题。从文章第二段的最后一句“Some games are won or lost just because the weather is bad.”我们得出结论:天气的状况对于比赛的输赢至关重要。此句与原文相悖。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4139547.html
相关试题推荐
Sportsareenjoyedbyeveryone.Themostinterestingsportsareteamsports.
Sportsareenjoyedbyeveryone.Themostinterestingsportsareteamsports.
Sportsareenjoyedbyeveryone.Themostinterestingsportsareteamsports.
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]F:Thefilmisinteresting.M:Itis
Whatdoesthemanmean?[originaltext]F:Thefilmisinteresting.M:Itis,isn’
ScottwashopingtoseemanyinterestingthingswhenhevisitedHongKongwi
ScottwashopingtoseemanyinterestingthingswhenhevisitedHongKongwi
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]F:Thefilmwasveryinteresting.M:I
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]F:Thefilmwasveryinteresting.M:I
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]F:Thefilmwasveryinteresting.M:I
随机试题
Mostpeopleareawarethatoutdoorairpollutioncandamagetheirhealth,bu
[originaltext]WhenshegraduatesfromColumbiaUniversitynextyearwitha
______iscalledthefatherofEnglishpoetry.A、ShakespeareB、SpenserC、KeatsD、
OnJanuary1st,peopleusuallymakeaNewYear’s_____suchasquittingsmokingor
尊师重教是中国历来的传统。自古以来,中国人民一直重视教育。教育在中国备受尊敬,因此有学之士具有较高的社会地位,受到他人敬仰。对教育的重视决定了老师的地位
从探头表面发射出的声束受影响因素:①声束波长;②探头材料;③压电晶片的直径,上述
某房地产项目的土地取得费用为1000万元,土地开发费用为500万元,建筑物建造所
应用体位引流时,护士应该根据受侵的部位安置病人体位。引流左上叶尖段时,应指示病人
(2016年真题)根据《环境影响评价技术导则生态影响》,关于生态影响的防护、恢复
下列关于工程合理使用年限的说法,错误的是()。A.工程的地基基础、主体结构能保证
最新回复
(
0
)