首页
登录
职称英语
Happy Father’s Day The idea for Father’s Day started in 1901. A
Happy Father’s Day The idea for Father’s Day started in 1901. A
游客
2025-06-29
24
管理
问题
Happy Father’s Day
The idea for Father’s Day started in 1901. A woman named Sonora Dodd thought about starting a Father’s Day holiday while she was listening to a Mother’s Day speech at church. She wanted a special day to give her father,William Smart. Mr Smart’s wife died while she was giving birth to their sixth child. He raised the baby and his other five children on a farm.
When she became an adult, Sonora Dodd understood how kind and loving her father had been while he was raising his six children alone. She believed her father had worked very hard to make sure his children grew up healthy and strong. Sonora’s father was born in June. So she chose to hold the first Father’s Day celebration(庆祝) on June 19th, 1910.
Since 1966 the third Sunday in June has become a national Father’s Day in America. In early times,people wore red roses to show respect for fathers who were still living and white flowers for fathers who had died. Today, Americans celebrate Father’s Day in many different ways. However the holiday is celebrated, the idea is for children to let their father know that he is loved. [br] Sonora Dodd was a famous reporter in the USA.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
C
解析
题句意为“Sonra Dodd是美国一位著名的记者”。通读全文,发现短文谈论的是“父亲节”的来历和这一节日的一些习俗,提到Sonora Dodder这个人只是交代她庆祝“父亲节”的原因,说明她是这一节日的创始人,至于她本身是干什么工作的文章并没有交代,因此题句应归人“未提及”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4139152.html
相关试题推荐
HappyFather’sDayTheideaforFather’sDaystartedin1901.A
HappyFather’sDayTheideaforFather’sDaystartedin1901.A
Heoftencomestoschool[______foot.Buthecame______hisfather’scartoday.A、b
Kate,couldyou______theradioabit?Yourfatherissleepingnow.A、turndownB、t
Havingdecidedtobuyacar,hestartedto______hismoney.A、saveB、collectC、s
______weekdays,whattimedoesyourfathergetup?A、OnB、InC、AtA在周末、星期、日期等时间前
Whenmygrandpabecameill,myfather______thedoctoratonce.A、sentforB、ask
WhileAlen______TV,herfathercamehome.A、iswatchingB、waswatchingC、watches
Havingdecidedtobuyacar,hestartedto______hismoney.A、saveB、collectC、spe
[A]cool[B]game[C]aunt[D]south[E]east[F]father[G]baby[br]averyyoungch
随机试题
Aspark,aflint:HowfireleapttolifeThecontroloffire
ThereareagrowingnumberoflanguageimmersionschoolsintheUnitedStat
TheAmericanmedicalschoolisnowwellalonginthesecondcenturyofits
[originaltext]It’scommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffecto
[originaltext]Atruefriendshipcarriesalonghistoryofexperiencethatd
[originaltext]Inaway,allofusareonaspaceship,theplanetEarth.We
对右侧标志的含义是注意横风。
患儿男,6岁,自幼消瘦、乏力、气短、多汗,近年来出现青紫。查体:营养、发育差,胸
A.芥子苷B.番泻苷C.朝藿定CD.宝藿苷E.淫羊藿苷《中国药典》2015年版规
根据《招标投标法实施条例》,应视为投标人相互串通投标的情形有( )。A.投标人
最新回复
(
0
)