首页
登录
职称英语
A Trip to the Forest One day Bob took two of his friends into th
A Trip to the Forest One day Bob took two of his friends into th
游客
2025-06-29
29
管理
问题
A Trip to the Forest
One day Bob took two of his friends into the mountains. They put up their tents(帐篷) and then rode off to a forest to see how the trees were growing.
In the afternoon when they were about ten kilometres from their camp(营地), it started to snow. More and more snow fell. Soon Bob could hardly see his hands before his face. He could not find the road. Bob knew there were two roads. One road went to the camp,and the other went to his house. But all was white snow. Everything was the same. How could he take his friends back to the camp?
Bob had an idea. The horses! Let the horses take them back! But what would happen if the horses took the road to his house? That would be a trip of thirty-five kilometres in such cold weather!
It was getting late. They rode on and on. At last the horses stopped. Where were they? None of them could tell. Bob looked around. What was that under the tree? It was one of their tents! [br] It is clear that they wanted the horses to take them to the mountains.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
B
解析
题句意为“很明显,他们是想让马把他们带到山中去”。短文第三段指出Bob想到一个主意,即让马带路。而该段第二句和第三句都指出他们是想让马带他们回去、回到帐篷,据此可知,题句中to the mountains这一部分是不对的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4139080.html
相关试题推荐
Ihearoneofmyfriendswilljoinmeinthejob.Ihearafriendof______willj
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
Peoplegotopubs(酒吧)todrinkandtomeetfriends.Thereis【C1】______waite
SallyandJoyare______nursesinabighospitalandtheyaregoodfriends.A、both
Bettysaidthat______allherfriends,Marywasherfavorite.A、betweenB、ofC、in
ATriptotheForestOnedayBobtooktwoofhisfriendsintoth
随机试题
Whatdoestheauthordoattheairport?[br][originaltext]Myofficeisat
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearaconversati
[img]2012q1/ct_etoefm_etoeflistz_0828_20121[/img][br]Whatdoesthemanmeanwh
[originaltext]SunglassesInterviewer:Nowadayssunglas
ImmediatelyaftertheCivilWar,however,thedietbegan【C1】______.Railt
以下描述,不属于常见心理问题的是()A.恐惧 B.焦虑 C.精神分
以下民事诉讼程序中涉及期间的表述正确的是( )。 A、人民法院对判决的上诉案
【电气设备及运行维护】5、35kV电网接地电容电流超过()时,在中性点装设
变电所按建筑结构分为室内型、半室外型和室外型,半室外型变电所室内仅有()。A.
某工程竣工验收合格后第11年内,部分梁板发生不同程度的断裂,经有相应资质的质量鉴
最新回复
(
0
)