首页
登录
职称英语
People are often killed while they are crossing the road. (1) of these peo
People are often killed while they are crossing the road. (1) of these peo
游客
2025-06-28
35
管理
问题
People are often killed while they are crossing the road. (1) of these people are old people and children. Old people are often killed because they usually can’t see (2) hear very well. Children are killed because they are (3) . They forget (4) (5) they cross the road.
A moving car, truck or bus cannot (6) quickly. If a car is going very fast, it will travel (7) before it stops. People don’t always understand this. (8) a car is traveling, the longer it (9) to stop. It is very hard for a person to know how fast a car is traveling.
The only safe way to cross the road is to look (10) . The right way to cross the road is to walk quickly. It’s not safe to run. [br]
选项
A、costs
B、spends
C、takes
答案
C
解析
本题考查的是动词take的用法。某件事情花费多少时间用take。故选项[C]正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4138554.html
相关试题推荐
Peopleareoftenkilledwhiletheyarecrossingtheroad.(1)ofthesepeo
Peopleareoftenkilledwhiletheyarecrossingtheroad.(1)ofthesepeo
Peopleareoftenkilledwhiletheyarecrossingtheroad.(1)ofthesepeo
Ifyoubecomefamous,peoplewill__you.A、lookforB、lookoverC、lookuptoC考查
A、thegovernmentB、thespecialorganizationC、thepeopleC文章第一段有一句话:Gmeineraske
SOSChildren’sVillages(SOS)儿童村)InEurope(欧洲)manypeopledied
A、Peoplecaremoreaboutthecolorsofthingsthantheshapes.B、Peoplechooset
Peoplechoosecolorswhentheybuythings.Becauseofthis,factorieswantto
A、thesizeB、thelandC、thenumberofthepeopleC
Doyouknow______peopleinthebusiness?A、anotherB、othersC、otherC
随机试题
【B1】[br]【B20】A、relationB、knowledgeC、contrastD、standardC固定短语,bycontrast表示“
______thestorm,westillarrivedatourdestinationontime.A、ButforB、Inspit
Whatisthemainreasonforhavingthefair?[originaltext]W:Areyougoingtot
[originaltext][9]Diamondsweremadeasaresultofgreatvolcanicheatand
麻黄碱经营企业负责A.本市及邻近市麻黄碱的供应 B.本市麻黄碱的供应 C.本
男性,25岁,上腹痛2小时,不伴恶心、呕吐,查体发现右下腹麦氏点固定压痛,结肠充
患者男,46岁,近期因不明原因发热、腹泻入院治疗。入院后,在进行辅助检查时,发现
住宅专项维修资金的使用,应当遵循()的原则。A:平均分摊、公开透明、权利与义务相
关于国家基本药物补偿规定,说法错误的是A.建立多渠道补偿机制 B.落实专项补助
下列各项中,一般属于约束性固定成本的有( )。A.高新科技研发保险费用 B.
最新回复
(
0
)