首页
登录
职称英语
Fifty years from now the world’s population will be declining. Unless people
Fifty years from now the world’s population will be declining. Unless people
游客
2025-06-27
26
管理
问题
Fifty years from now the world’s population will be declining. Unless people’s values change greatly, several centuries from now there could be fewer people living in the entire world than in the United States today. The big surprise of the past twenty years is that in not one country did birth rate(fertility) stop falling when it reached the replacement rate—2. 1 children per woman. In Italy, for example, the rate has fallen to 1. 2. In Western Europe as a whole and in Japan it is down to 1. 5. The evidence now indicates that within fifty years or so world population will peak at about eight billion before starting a fairly rapid decline.
World population was growing by two percent a year in the 1960s. The rate is now down to one percent a year, and if the patterns of the past century don’t change radically, it will head into negative numbers. This view is coming to be widely accepted among population experts, even as the public continues to focus on the threat of uncontrolled population growth. [br] More people are living in the U. S. A nowadays.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
C
解析
原文并没提供此推理概括所应具备的全部信息。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4136262.html
相关试题推荐
Alotofpeopledon’twanttotalkabouttheirage,especially(尤其是)womenove
[A]bridge[B]supermarket[C]radio[D]map[E]book[F]letter[G]bus[br]Peoplego
[A]bridge[B]supermarket[C]radio[D]map[E]book[F]letter[G]bus[br]Peoplewr
Peoplethanktheirparentswithtwodays:Mother’sDay,onthesecondSunda
Peoplethanktheirparentswithtwodays:Mother’sDay,onthesecondSunda
Peoplethanktheirparentswithtwodays:Mother’sDay,onthesecondSunda
Mr.Smithisfullof______.Helikestomakeotherpeoplelaugh.A、funB、careC、
Manypeoplewentshoppingyesterday.→______manypeopleintheshopsyesterday.
Aseeing-eyedogisaspecial(特殊的)dogwhichhelpsblind(盲的)peoplewalkalong
Aseeing-eyedogisaspecial(特殊的)dogwhichhelpsblind(盲的)peoplewalkalong
随机试题
ElizabethwasfortunatetobeborninthelullflushofRenaissanceenthusias
Moneyisofverygreatuseasameansofexchanginggoodsandservices.If,
InhowmanywayscanAnn,Bob,Chunk,DonandEdbeseatedinarowsuchthatAn
[originaltext]M:Excuseme,canyoutellmeifthisbusgoestoVictoriaStatio
[originaltext]M:Iwanttohaveaprivateroomassoonaspossible.Also,pleas
阅读下列说明和图,回答问题1至问题4,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某会议
东南公司向银行贷款人民币1亿元,以自己新建的一栋商品房作为抵押,并办理了抵押登记
税收的基本特征中,()是税收本质的体现,是区分税收收入和其他财政收入形式的重要
(2020年真题)下列做法中,通常无法应对舞弊导致的认定层次重大错报风险的是(
发电机设备的安装程序中,定子就位的紧后工序是( )。A.定、转子水压试验 B
最新回复
(
0
)