首页
登录
职称英语
All new products (产品) start as ideas. The manager looks at all the new ideas (4
All new products (产品) start as ideas. The manager looks at all the new ideas (4
游客
2025-06-27
20
管理
问题
All new products (产品) start as ideas. The manager looks at all the new ideas (41) puts development money into (42) of them. Then the producers (生产商) do some market studies. (43) , the producers of Friendly Fish once asked a large group of eight-year-old children (44) the new product. They asked the children (45) like, "Which (46) do you like?" Some children wanted it green and blue, and (47) wanted it red. But all of them (48) Friendly Fish. They loved Friendly Fish. The study showed that Friendly Fish (49) sell all over Europe. The producers of Friendly Fish (50) half a million dollars. [br] 【C3】
选项
A、By the way
B、All the time
C、For example
答案
C
解析
本题考查的是对上下文的理解。by the way表示“顺便说一声”;all the time表示“一直”;for example表示“举例说明”。文章中,作者想要通过举例来说明生产商做市场调研的过程。故C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4136012.html
相关试题推荐
[A]manager[B]dictionary[C]light[D]milk[E]teacher[F]cashier[G]policeman[br
[A]manager[B]dictionary[C]light[D]milk[E]teacher[F]cashier[G]policeman[br
[A]manager[B]dictionary[C]light[D]milk[E]teacher[F]cashier[G]policeman[br
Allnewproducts(产品)startasideas.Themanagerlooksatallthenewideas(4
Allnewproducts(产品)startasideas.Themanagerlooksatallthenewideas(4
Allnewproducts(产品)startasideas.Themanagerlooksatallthenewideas(4
Allnewproducts(产品)startasideas.Themanagerlooksatallthenewideas(4
Allnewproducts(产品)startasideas.Themanagerlooksatallthenewideas(4
[A]manager[B]dictionary[C]light[D]milk[E]teacher[F]cashier[G]policeman[br
[A]manager[B]dictionary[C]light[D]milk[E]teacher[F]cashier[G]policeman[br
随机试题
TheOlympicGameswillbeheldinBeijingin______.A、2008yearB、theyear2008C
LookatthearticleaboutCocaColaandthequestionsbelow.Foreachquestionm
[img]2022m3x/ct_ve01202001m_eillist_0258_220329[/img]Writethecorrectletter,
FourStepsofLearningaForeignLanguageTheeffortsspentinhighschoollearn
Don’twasteyour______tryingtopersuadethem:they’llneverlisten.A、wealthB、h
Accordingtothenewsitem,GoldmanSachshasbeenaccusedof[originaltext]
Almosteverynewinnovationgoesthroughthreephases.When【C1】______introduced
TheUShasanenduringloveaffairwiththecar.MostAmericanssimplywon’t
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A
下列电信设备中,所产生成本属于通信流量敏感成本的是()。A.固定网络中的用户线
最新回复
(
0
)