首页
登录
职称英语
In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business. But he w
In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business. But he w
游客
2025-06-25
31
管理
问题
In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business. But he was not a good artist. So he invented a very simple camera (照相机). He put it in a window of his house and took a picture of his garden. That was the first photo.
The next important date in the history of photography (摄影术) was in 1837. That year, Daguerre, another Frenchman, took a picture of his reading room. He used a new kind of camera in a different way. In his picture you could see everything very clearly, even the smallest thing. This kind of photo was called a Daguerretype.
Soon, other people began to use Daguerre’s way. Travelers brought back wonderful photos from all around the world. People took pictures of famous buildings, cities and mountains.
In about 1840, the process was improved. Then photographers could take pictures of people and moving things. That was not simple. The photographers had to carry lots of films and processing equipment. But this did not stop the photographers, especially in the United States. After the 1840s, daguerreotype artists were popular in most cities. [br] The first photo is taken by an American.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’ t Say
答案
B
解析
第一段中提到拍摄第一张照片的捏普斯是法国人。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4133936.html
相关试题推荐
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Buthew
In1826,aFrenchmannamedNiepceneededpicturesforhisbusiness.Buthew
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
AFrenchmanwenttostayatthebesthotelinasmallItaliantownwithhis
随机试题
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
[originaltext]Californiaisalandofvarietyandcontrast.Almosteverytyp
关于审稿的说法,正确的有( )等。A.审稿时要把握科学性,即判断稿件反映客观事
增加或调换的人员按新入场人员进行()安全教育。A.企业 B.三级 C.
昏迷病人发生呼吸道梗阻最常见的原因A.支气管痉挛 B.舌后坠和呼吸道内分泌及异
在输入的A和B的值()的情况下,函数Y=A+B运算的结果是逻辑“0”。A.全
A.环形B.类方形C.多角形D.波形E.不规则形川乌的形成层呈()。
英国当代诗人西格夫里.萨松(SiegfriedSassoon1886——)曾写
截至2020年12月,我国网络视频用户规模达92677万人,较2020年3月增长
某设备年度费用曲线如下图所示,依据下图判断,该设备的经济寿命为()年。
最新回复
(
0
)