首页
登录
职称英语
It’s a lovely house, facing south with a big garden. As you look at the hous
It’s a lovely house, facing south with a big garden. As you look at the hous
游客
2025-06-24
3
管理
问题
It’s a lovely house, facing south with a big garden. As you look at the house from outside, the front door is over on the left. It opens into a big room on the first floor. It is really a beautiful room, with an old fireplace(壁炉)in the east wall. This is where we have our meals. There are doors on either side of the fireplace, leading to(通往)two smaller rooms. One is my study and the other is a bedroom—nice and bright. At the back of the big room, a flight of stairs(楼梯)leads up to the second floor.
The stairs lead into the living-room—it’s a nice, big room. It has windows in the north, south and west walls. This is where we spend most of our time when we’re not working. There is a big bedroom on this floor. It used to be two rooms, but we had a wall taken down. Between the living-room and the bedroom is a storeroom. We want to turn it into a small bedroom for guests, but we haven’t found the time to do it. [br] They took a wall down to make two small rooms into a big living-room.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
B
解析
句意:他们把墙拆掉,把两个小房间改造成起居室。是非题。从文章第二段“Thereis a big bedroom on this floor.It used to be tworooms but we had a wall taken down一这一层有一个大房间——以前这里是两个小房间,但是我们把中间的墙拆了”来看,作者是把两个房间中间的墙拆掉,改造成一个大卧室而不是起居室,故选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4132754.html
相关试题推荐
Thisis______wonderfulgarden.A、aB、anC、theA此题考查冠词。由于其后修饰名词的形容词是以辅音音素开头,所以本题
[img]2014m4s/ct_epekm_epelist_0317_201426[/img][originaltext]Whatalovelytoy
[img]2016m8s/ct_epekm_epelist_0480_201607[/img][originaltext]Whatalovelytoy
Thechangeofweatherputanend______theirpartyinthegarden.A、ofB、inC、toC
[img]2017m5x/ct_epekm_epelist_0014_201705[/img][originaltext]Whatalovelytoy
Jasonwatchedhistwobrothers______outsideinthegarden.A、playingB、toplay
It’salovelyhouse,facingsouthwithabiggarden.Asyoulookatthehou
It’salovelyhouse,facingsouthwithabiggarden.Asyoulookatthehou
It’salovelyhouse,facingsouthwithabiggarden.Asyoulookatthehou
Jasonwatchedhistwobrothers______outsideinthegarden.A、playingB、toplayC、
随机试题
It’sofficial:therearenowmorepoorpeopleinAmericathanatanyothert
Nowadaysyoucan’tbuyanythingwithoutthenbeingaskedtoprovidearating
ThesumofallfearsforAmerica’snational-securityestablishmentisthatChina
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmusc
出版物宣传稿的标题类型包括()。
一、考题回顾 二、考题解析 【教学过程】 (一)导入新
有关蛋白质三级结构描述,错误的是()。A.具有三级结构的多肽链都有生物学活性
在证券交易结束后还需要支付给( )一定费用,这部分费用称为过户费。A.证券登记
张先生从2005年4月起一直在甲印刷公司工作,后成为该公司的技术和销售主管,并且
当拟建一个采暖系统,可以在完成采暖任务的前提下选取费用最低的方案,这是寿命周期成
最新回复
(
0
)