首页
登录
职称英语
Vending machines (自动售货机) sell many different kinds of things. Some of them s
Vending machines (自动售货机) sell many different kinds of things. Some of them s
游客
2025-06-22
35
管理
问题
Vending machines (自动售货机) sell many different kinds of things. Some of them sell cold drinks like coke or orange juice, or hot drinks like coffee or tea. Others sell sweets, stamps, tickets, newspapers, and other small things. In some cities, vending machines are even used to sell a lot of hot meals.
These machines have been welcomed for two reasons. They save (节省) time and they are convenient (方便的). Things sold in vending machines need no shop assistant or cashier. In many places people can use the machines at any time of day or night, and they can find vending machines everywhere.
Although there are many different sizes and kinds of vending machines, they all work in nearly the same way. People put money into the machine and then open a door to receive what they buy. Some machines will also return change to the people, and a few will even give change to paper notes. But the idea is the same. People like to save time and are usually willing to pay a higher price for this convenience. [br] Vending machines don’t accept paper notes.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t Say
答案
B
解析
句意:自动售货机不接收纸币。是非题。从原文最后一段倒数第三句“and a few will even give change to paper notes. ”可知有的售货机甚至给纸币找零钱,从而推断有的售货机可以接受纸币,所以此题所述与原文不符,应选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4128915.html
相关试题推荐
Vendingmachines(自动售货机)sellmanydifferentkindsofthings.Someofthems
Vendingmachines(自动售货机)sellmanydifferentkindsofthings.Someofthems
Ourteacher’slunchtimeisdifferentfrom________.A、usB、ourC、oursC句意:我们老师的午餐
Thefollowingcostsarerelevanttomakeadecisionexcept______.A、differential
Whatarethedifferenttypesofmoney?a.tokenmoneyb.chequeaccoun
[originaltext]Moneymeansdifferentthingstodifferentpeople.Wehaveall
[originaltext]Moneymeansdifferentthingstodifferentpeople.Wehaveall
[originaltext]Moneymeansdifferentthingstodifferentpeople.Wehaveall
[originaltext]Moneymeansdifferentthingstodifferentpeople.Wehaveall
[originaltext]Moneymeansdifferentthingstodifferentpeople.Wehaveall
随机试题
(1)Longknownasatelecommunications-equipmentsuppliertoglobalcarriers
Googleis______.[br]Howcanyougetaword’sdefinitionusingGoogle?A、Youca
Haveyouevermadeaprofitfromwalkingadog?Doyoulikeworkingaloneor
信息系统的生命周期可以分为立项、开发、运维及消亡四个阶段。以下对各阶段的叙述中
A.Liebermann-Burchard反应B.ChloramineT反应
共用题干 AHeroicWomanThewholeoftheUni
A. B. C. D.
A. B. C. D.
根据《标准施工合同》,以下( )属于投标函附录的内容。A.施工工程标段 B.缺
(2019年真题)某公司开展安全文化建设评价工作,成立了相应的评价组织机构。根据
最新回复
(
0
)