首页
登录
职称英语
Sarah Davis lives in Dalton, Australia, and her parents own a sheep farm the
Sarah Davis lives in Dalton, Australia, and her parents own a sheep farm the
游客
2025-06-21
34
管理
问题
Sarah Davis lives in Dalton, Australia, and her parents own a sheep farm there. Dalton is i small country town with one hundred people. The nearest city is over one hundred and fifty kilometres away, so Sarah doesn’t often go there. She likes her life on the farm. She and her brother Jeff go to the school in town. In summer it’s usually very hot, so the school day starts early at half past seven and finishes at noon.
At the moment, their father Jack Davis is working in the woolshed (羊圈). It’s the sheep-shearing (剪羊毛) season and six men are shearing his sheep. He is putting the good wool(羊毛) and the bad wool in different places. Sarah is taking the good wool to the wool store. The work ir the woolshed is hard, but Sarah and Jeff don’t mind because it’s good fun. Jeff enjoys working with the animals. When he isn’t helping his father, he reads books about farming. He is going tc college next year to study farming.
When they finish in the woolshed, Sarah and Jeff are going for a swim in the river. They often go to the river for a swim. [br] In summer, school finishes at noon because in the afternoon________.
选项
A、it is usually very hot
B、the farmers need help
C、children want to swim
答案
A
解析
句意:夏天,学校中午就放学是因为下午________。细节题。从文章第一段最后一句“In summer it’s usually very hot,so the school day starts early at half past seven and finishes at noon. ”可以看出,学校中午就放学是因为天气炎热,故选项A符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/4128543.html
相关试题推荐
—Hello,Alice.You________veryhappy.—Yes.Iamhappy.Myparentsarecomi
Whataretheytalkingabout?[br][originaltext]M:IamgoingtoAustraliaduri
Whataretheytalkingabout?[br][originaltext]M:IamgoingtoAustraliaduri
[originaltext]Whatdoyourparentsdo?[/originaltext][originaltext]Howmuchdi
HevisitednotonlySydneybutalsoMelbourneinAustralia.HevisitedbothSyd
HisdreamcametruewhenanAustralianfriendinvitedhim.Hisdreamcametruew
ItwasTony’sdreamtovisitAustralia.Tonydreamedof________Australia.visiti
SarahDavislivesinDalton,Australia,andherparentsownasheepfarmthe
SarahDavislivesinDalton,Australia,andherparentsownasheepfarmthe
SarahDavislivesinDalton,Australia,andherparentsownasheepfarmthe
随机试题
WatchingMoviesinEnglishI.OnegreatadvantageofEng
Thiskindofplantsisgetting,ifnopropermeasuresaretakenitwilldisappea
Asisknowntoall,theorganizationandmanagementofwagesandsalariesar
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguagei
[originaltext]W:Right,Iguessyouhavesomeideasforourpromotion.M:Well,
影响健康的因素归纳起来主要有()A.精神因素 B.生活方式/行为因素 C
下列不属于资本市场特点的是( )。A.主要是解决长期投资性资本的需要 B.资
关于外转胎位术,下列何项条件是错误的A.应于妊娠32~34周进行 B.动作应轻
关于大肠机能的叙述,下列哪项是错误的A.大肠可吸收水分 B.贮存食物残渣形成粪
与其他理论相比,内部化理论属于一般理论,能解释大部分()。A.对外间接投
最新回复
(
0
)